Redactia.ro
Home » TV » Fiica Ralucăi Moianu a luat locul 3 la Miss Boboc

Fiica Ralucăi Moianu a luat locul 3 la Miss Boboc

GALERIE FOTO (5)

Fiica Ralucăi Moianu a luat locul 3 la Miss Boboc. Raluca Moianu în vârstă de 50 de ani are o fiică extrem de frumoasă, de care fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă” este foarte mândră.

Fiica Ralucăi Moianu a luat locul 3 la Miss Boboc

Mara Ilinca în vârstă de 14 ani, este elevă în clasa a IX-a, a ieșit în weekendul trecut pe locul al treilea la concursul de miss de la liceu.

Au fost 22 de tineri frumoși la concursul de Miss & Mister 2019 Colegiul Național «I.L.Caragiale». Frumoasa mea a avut curaj să se înscrie, a muncit mult să iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă”, a scris Raluca în dreptul unei imagini cu Mara.

În urmă cu un an Raluca Moianu și-a pierdut fostul soț, Marius Ancuța, comentator sportiv după ce s-a luptat cu cancerul la plămâni.
Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine”, spunea vedeta.

Fosta prezentatoare a intrat în depresie

După moartea fostului soț, Raluca Moianu a intrat în depresie,dar a reușit să se repună pe picioare după ce a rămas văduvă pentru că s-a gândit la fiica ei. Prezentatoarea a povestit că în ultimele zile ale vieții sale, Marius Ancuța a luat foarte mult antibiotice, însă Dumnezeu a avut până la urmă alte planuri cu acesta. Așadar, a reușit să se ridice și să-și continue drumul în viață.

Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi, declara prezentatoarea.

Citeste si:Echipa de rugby a Africii de Sud a dus trofeul acasă! Primire triumfală!

Loading...