Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul Ioanei Băsescu. Radu este pasionat de sporturile extreme

Cum arată fiul Ioanei Băsescu. Radu este pasionat de sporturile extreme

GALERIE FOTO (10) Cum arată fiul Ioanei Băsescu.

Cum arată fiul Ioanei Băsescu. Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se poate declara un bărbat împlinit. Fiicele sale i-au dăruit nepoți și nepoate, iar acum se bucură de fiecare momente petrecut alături de ei. Despre Ioana Băsescu nu s-au scris foarte multe lucruri, aceasta dorind să fie extrem de discretă cu viața sa de familie, spre deosebire de sora ei, EBA. Cum arată fiul Ioanei Băsescu?

Cum arată fiul Ioanei Băsescu. Radu este pasionat de sporturile extreme

Cum arată fiul Ioanei Băsescu. Despre Elena Băsescu se cunosc multe lucruri, mai ales cele legate de viața sa personală. Elena a fost mereu transparentă cu viața sa amoroasă, ținându-i la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Cu toate astea, Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a preferat să rămână mereu în umbră și să nu-și afișeze viața personală. Ioana își împarte timpul între familie, birou și pasiunea ei, fotografia. Câteodată, fiica cea mare a fostului președinte al României împărtășește cu urmăritorii săi de pe Instagram imagini din intimitatea vieții ei din familie, dar și cu fiul său, Radu, de șase ani.

Ioana postează rareori poze cu chipul fiului său. Chiar și așa, Radu are o frumusețe aparte și gingașă. Cu părul lung și mereu cu zâmbetul pe buze, așa apare Radu în imaginile publicate de mama sa. Potrivit fotografiilor postate în mediul online, putem spune că Radu este pasionat de sporturile extreme. Acesta schiează, face wakeboard și karting, iar Ioana îl susține în tot ceea ce își dorește să facă. Pe contul de Instagram al Ioanei Băsescu apar multe poze artistice și momente imortalizate de ea. Ioana Băsescu s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop, iar Radu este rodul iubirii lor. Cei doi au făcut nunta în 2014, iar câteva luni mai târziu, Ioana a devenit mamă.

Ioana Băsescu a fost măritată cu Bodo

Bodo, solistul trupei Proconsul i-a cerut mâna Ioanei, fiica fostului șef de stat Traian Băsescu pe 19 iulie 2003. Pe vremea aceea, Băsescu era primar, Ioana avea 26 de ani, iar Bodo era cu aproape 10 ani mai mare. Cei doi au divorțat în 2006. Apropiații celor doi au precizat la acea vreme că relația Ioanei Băsescu cu fostul soț a început să se deterioreze de când solistul lăsase muzica pentru afaceri.

Ioana si Bodo

Într-un interviu, Bodo a recunoscut că a fost afectat în perioada căsătoriei cu Ioana, din cauza informațiilor scrise în presă. „Am fost afectat de enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine, că eu, de fapt, nu am reacționat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost foarte greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu, pentru că se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea, atunci, că Traian Băsescu nu mă suportă ca și ginere. Era un lucru neadevărat, dar total neadevărat! Am avut și am o relație foarte bună cu fostul președinte al României. Chiar dacă lucrurile nu au mers între mine și Ioana, a existat mereu o decență față de familia Băsescu și a mea”, a spus Bodo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: