Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr. Tânărul îi calcă pe urme tatălui său

Cum arată fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr. Tânărul îi calcă pe urme tatălui său

GALERIE FOTO (7) Cum arată fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr.

Cum arată fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr. Celebrul fotbalist se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Cristiano Ronaldo, cel mai talentant fotbalist din istorie. La 36 de ani, are o carieră și o familie frumoasă. De curând, fiul său cel mare, Cristiano Jr. a împlinit 11 ani. Ce cadou i-a făcut iubita tatălui său?

Cum arată fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr. Tânărul îi calcă pe urme tatălui său

Cum arată fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr. Celebrul fotbalist are patru copii, doi băieți și două fete, iar fiul cel mare îi seamănă leit. Cristiano Junior a împlinit pe 17 iunie, 11 ani. Pentru că tatăl său se află în Europa, împreună cu echipa Portugaliei, la EURO 2020, iubita sa, Georgina Rodriguez încearcă să le fie aproape copiilor și să le facă pe plac.

De ziua lui Cristiano Junior, tânăra i-a pregătit o surpriză acestuia. Au mers împreună cu prietenii la cel mai mare parc de distracții din Madrid, închiriat doar pentru ei și s-au distrat de minune. Asta în timp ce Ronaldo se lupta să adune puncte pentru echipa sa. Giorgina a postat mai multe fotografii în care apare alături de cei patru copii, dar un lucru le-a atras atenția internauților. Cristiano Junior a crescut foarte mult și deja îi calcă pe urme tatălui său. „La multi ani printul meu. Sunt fericita sa te vad cum cresti zi de zi si sa vad micul barbat ce devii. Iti multumim ca ne faci mandri de tine. Multumesc ca esti un frate mare foarte bun, un fiu bun si un partener bun”, a spus sotia superstarului portughez.

Sotia si copiii lui Ronaldo

Într-un interviu, Ronaldo a spus că cea mai mare dorință a fiului său este ca, într-o zi, să poată juca un meci împreună. Extrem de mândru, fotbalistul i-a spus că pentru această performanță trebuie să muncească enorm de mult.

Cristiano Ronaldo, mândru de fiul său cel mare

De asemenea, Cristiano Ronaldo, 35 de ani, a vorbit și despre relația pe care o are cu primul său fiu, care deja la 11 ani evoluează la juniorii campioanei din Seria A. „Când îți iubești copiii, iar ei vor să fie ca tine, vor să te copieze… înseamnă totul! Îmi văd fiul, uite, are 10 ani și vrea să semene cu mine. Are un drum lung de făcut, dar este o plăcere. Mă bucură pentru că îmi răsplătește efortul, devotamentul, munca grea. Sunt mândru de copiii mei. Îmi oferă motivația de a continua ceea ce fac”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Totodată, CR7 a mărturisit că există câteva lucruri care îl enervează la fiul său. „Vom vedea dacă va deveni un fotbalist mare. Câteodată consumă Coca-Cola și cartofi prăjiți. Mă enervează, știe și el. Îi spun uneori să facă o baie în apă rece pentru a se recupera după o alergare. «Tată, e foarte rece acolo», așa îmi răspunde. E în regulă, are doar zece ani. Îi spun întotdeauna că trebuie multă muncă și voință pentru a avea succes. Nu o să pun presiune pe el ca să ajungă fotbalist, dar mi-ar plăcea. Cel mai important lucru este să ajungă cel mai bun în domeniul său, chiar dacă vorbim despre fotbal sau medicină”., a mai spus fotbalistul.

Anul trecut, Cristiano Ronaldo a fost desemnat fotbalistul secolului la Globe Soccer Awards, peste marele jucător Leo Messi. „Sper să fiu în formă pentru a mai evolua câțiva ani. Nu eu urmăresc recordurile, ele mă urmăresc pe mine„.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: