Redactia.ro
Home » Sport » Georgina Rodriguez a vorbit despre reacțiile lui Ronaldo atunci când pierde un meci

Georgina Rodriguez a vorbit despre reacțiile lui Ronaldo atunci când pierde un meci

GALERIE FOTO (7) Georgina Rodriguez, cristiano ronaldo, reactii cristiano ronaldo

Georgina Rodriguez, iubita starului de la Juventus a acordat un interviu în presa italiană. Jurnaliștii au fost curioși să afle cum se manifestă Cristiano Ronaldo atunci când pierde un meci.

„Dacă un meci nu a decurs așa cum își dorea, nu e deloc fericit. Totuși, știe că e vorba de fotbal. Uneori câștigi, alteori pierzi. Trebuie să accepți și să te îmbunătățești. Este autocritic, responsabil și iubește ceea ce face. E combinația perfectă”, a declarat Georgina Rodriguez, pentru Sportweek.

Viitoarea soție a lui Cristiano Ronaldo s-a mutat împreună cu starul la Torino în urmă cu aproape 3 ani. Georgina Rodriguez le-a spus jurnaliștilor că îi place să trăiască în Italia.

„Am învățat multe de la el. Mă ajută, mă învață și mă motivează. Este o inspirație pentru mine. Avem o casă cu grădină, unde copiii se pot juca, nu ne lipsește nimic. Oamenii din Torino ne plac și sunt fericită aici. Nu putem merge la cumpărături, dar datorită măștii de protecție am reușit să mai ieșim uneori. Acum câțiva ani chiar mergeam și la cinema”, a mai spus Georgina Rodriguez.

Cuplul are o fetiță, dar Georgina are grijă de toți copii starului.

„Ronaldo este un tată minunat. Este cel mai bun soț la care aș fi putut visa”, a mai spus bruneta.

Cristiano Ronaldo luptă pentru Gheata de Aur

Cristiano Ronaldo este în continuare jucătorul decisive al celor de la Juventus. Portughezul țintește fără doar și poate Gheata de Aur. Ronaldo este golgheterul din Serie A, cu 19 goluri marcate în acest sezon. În clasamentul care se alcătuiește pentru celebrul trofeu, portughezul este depășit deocamdată de doi fotbaliști, Robert Lewandowski și Kasper Junker.

1. Robert Lewandowski (Bayern Munchen) – 28 goluri (56p)
2. Kasper Junker (FK Bodo/Glimt) – 27 goluri (40,5p)
3. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 19 goluri (38p)
4. Lionel Messi (Barcelona) – 19 goluri (38p)
5. Andre Silva (Eintracht Frankfurt) – 19 goluri (38p)