Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Gabriela Prisăcariu la doar câteva luni după naștere. Fanilor nu le-a venit să creadă: „N-are cum, e Photoshop”

Cum arată Gabriela Prisăcariu la doar câteva luni după naștere. Fanilor nu le-a venit să creadă: „N-are cum, e Photoshop”

Gabriela Prisăcariu, soția matinalului Dani Oțil, are un corp de invidiat la doar câteva luni de la nașterea micuțului Luca Tiago. Modelul în vârstă de 29 ani, care a devenit mamă în septembrie 2021, a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care arată cum s-a transformat la scurt timp după ce a adus pe lume primul copil, iar multora nu le-a venit să creadă cum arată.

Frumoasa soție a lui Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani, Gabriela Prisăcariu a postat o fotografie care a iscat un val de reacții pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, Gabriela Prisăcariu a făcut un colaj cu 2 poze în care apare purtând același costum de baie, la diferență de un an. Prima poză a fost făcută în Maldive, înainte ca Gabriela Prisăcariu să rămână însărcinată, iar cea de-a doua este una mai recentă, făcută la 4 luni de când a devenit mămica micuțului Luca Tiago.

Cum arată Gabriela Prisăcariu la câteva luni după naștere: „N-are cum, e Photoshop”

Prin cele două fotografii, Gabriela Prisăcariu a reușit să facă furori printre urmăritori. A reușit să demonstreze că are o siluetă de invidiat, cu un abdomen lucrat și picioare tonifiate.

Chiar dacă mulți s-au arătat încântați să vadă că o femeie reușește să își revină la silueta inițială la scurt timp după sarcină, cum era de așteptat au fost și urmăritori care nu au crezut că poza este una reală.

La descrierea postării sale, Gabriela Prisăcariu a adăugat mesajul: “Maldive vs Corbeanca🤭”.


Urmăritorii vedetei nu s-au putut abține de la comentarii ironice. Mai mult, au fost și „guri rele” care au cometat chiar că poza este editată în Photoshop.

“Hai săriți doamnelor 😂”
“N-are cum e Photoshop 😅 eu am rămas cu 5 burți după naștere 🤦‍♀️”
“Mai degrabă , înainte vs după sarcină. Căsătoria nu afectează silueta.”
“Mai împlinită dupa casatorie ❤️❤️! Ma uit cu tot dragul la voi!❤️❤️”

“Cum sa arați atât de bine ?❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

“Singura diferența a trupului este zâmbetul din poza a doua. Nimic nu il egalează! Sunteți minunați toți 3!🥰”, au fost doar câteva dintre comentariile acide primite de frumoasa soție a lui Dani Oțil.

Fotografia postată de Gabriela Prisăcariu a strâns, în doar câteva ore, peste 15.000 de reacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: