Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată gemenii Cristinei Bălan. Micuții au împlinit 8 ani

Cum arată gemenii Cristinei Bălan. Micuții au împlinit 8 ani

GALERIE FOTO (6) Cum arată gemenii Cristinei Bălan la vârsta de 8 ani.

Cum arată gemenii Cristinei Bălan la vârsta de 8 ani. Este o artistă desăvârșită și o mamă puternică. Cristina Bălan, câștigătoare celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Vocea României’, are doi băieți gemeni, care îi fac viața mai frumoasă. Cum arată cei doi la 8 ani?

Cum arată gemenii Cristinei Bălan. Micuții au împlinit 8 ani

Cum arată gemenii Cristinei Bălan la vârsta de 8 ani. Artista a demonstrat că este o mamă puternică și devotată, încă din momentul în care a decis să dea naștere celor doi băieți care au Sindromul Down. Deși medicii i-au spus că se va lupta ani întregi cu sistemul, faptul că va deveni mamă a determinat-o pe Cristina păstreze copiii, iar acum este cea mai fericită că a făcut cea mai bună alegere. Recent, artista a sărbătorit aniversarea gemenilor Toma și Matei. Micuții au împlinit opt anișori, iar cu această ocazie, cântăreața a postat un mesaj emoționant pe Facebook. „8 ani de îmbrățișări calde și pupici dulci. Vă mulțumesc, Suflețele! La mulți ani, magici ca voi! Vă iubesc mai presus de toate ❤️❤️’, a fost mesajul din dreptul unui colaj foto.

Gemenii Cristinei Balan au implinit 8 anisori

De asemenea, artista și soțul acesteia le-au făcut o surpriză gemenilor. Cei doi au mers la mare pentru prima oară, iar acest lucru i-a bucurat enorm atât pe ei, cât și pe părinții lor. Cristina a postat pe rețelele de socializare câteva imagini alături de familia sa, iar fericirea de pe chipul micuților era absolut superbă. „Unii rânjesc fasolea, cum se spune în popor, unii se țin de bufonerii, iar alții sunt visători și serioși. Pentru prima noastră escapadă la mare, în formulă completă, zic că suntem bine 😁‘, a scris Cristina în dreptul fotografiei în care apar toți patru în drum spre mare.

Copiii Cristinei au mers pentru prima data la mare

Cristina Bălan a trecut prin multe suferințe

În prezent, Cristina Bălan este cea mai fericită atunci când se află în preajma copiilor săi. Cu toate astea, ea recunoaște că a trecut prin momente dificile. Cristina și Gabriel sunt doi părinți care se luptă zi de zi ca fiii lor să ducă o viață normală. După ce au devenit părinți, cei doi s-au confruntat cu o situație problematică. Prietenii și apropiații cuplului s-au îndepărtat de ei.

Soțul artistei a dezvăluit că pandemia nu a fost o problemă majoră pentru ei, din punct de vedere social, mărturisind că la ei distanțarea socială s-a produs încă din 2013, de când micuții au venit pe lume. ‘Această perioadă nu este diferită. Trăim o perioadă în care mulți muncesc doar ca să supraviețuiască și, cam atât. Pentru noi, în ultimii ani, tot timpul a fost o pandemie. După ce au apărut copiii, am văzut cum mulți oameni apropiați nouă au dispărut, în secunda doi, de lângă noi. Copiii sunt foarte bine acum, a durat ceva timp până să le găsim o grădiniță, unde să se acomodeze.În ultima perioadă, la grădiniță, au făcut diferite joculețe, și fiecare coleg trebuia să spună ce diferențe sunt între ei, iar colegii de grupă au spus ba ca el e blond si altu-i brunet, ba că este mai înalt decât el și m-am bucurat foarte mult că s-au integrat și nu se văd diferențele între ei și copilașii noștri’, a declarat Gabriel Bălan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: