Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Povestea unui copil crescut de un tată cu Sindrom Down

Povestea unui copil crescut de un tată cu Sindrom Down

GALERIE FOTO (4) Povestea unui copil crescut de un tată cu Sindrom Down

Povestea unui copil crescut de un tată cu Sindrom Down a făcut înconjurul lumii. Sader Issa este un student sirian, care muncește din greu pentru a ajunge stomatolog.

Tatăl său, Jad, are în materialul său genetic trei copii ale cromozomului 21, în locul celor două exemplare obișnuite, ceea ce duce la dizabilități de învățare și dezvoltare întârziată. Chiar dacă tatăl său are Sindromul Down, asta nu i-a stat în cale pentru a îi oferi fiului său o copilărie plină de afecțiune. Conform metro.co.uk, Jad își ducea singur copilul la școală. A încercat să îi ofere toată atenția când venea vorba de teme. Ba chiar mai mult, Jad a devenit un angajat-cheie la locul de muncă datorită devotamentului său.

Povestea unui copil crescut de un tată cu Sindrom Down

Povestea unui copil crescut de un tată cu Sindrom Down. Jad este cunoscut pentru bunătatea, dragostea și admirația de care dă dovadă fără să aștepte nimic în schimb.

Sader a spus că se simte ”mândru” pentru că are un tată atât de apreciat de toată lumea: „Sunt mândru de tatăl meu. De-a lungul vieții mele, el a fost cel mai mare sprijin pentru mine atunci când am avut nevoie de el. Când ochii săi sunt plini de lacrimi și satisfacție este posibil să vedem, ca și cum ar spune:„ da, am sindromul Down, dar am crescut acest om și am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru a-l face să devină medic și să-i ajut și pe ceilalți”.

Un comentariu pe care îl primește adesea Sader este raritatea de a vedea un tată cu DS: „Când oamenii caută pe Google, află că bărbații cu sindrom Down (DS) sunt infertili. Astfel încât oamenii râmân uimiți când aud de noi. Știu încă șase cazuri de tați cu DS și studiile care arată fertilitatea bărbaților cu DS sunt foarte puține, așa că nu putem spune că acești bărbați sunt fertili atât de ușor. El vrea ca alți oameni cu DS să știe asta, în timp ce poate fi rar , este încă posibil să ai o familie. Apreciem cu adevărat sute de părinți care mi-au contactat și mi-au spus că le-am dat speranță pentru un viitor mai bun pentru copiii lor”, a adăugat el.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini