Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată în prezent Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. După ce a fost ispită, și-a găsit marea iubire

Cum arată în prezent Ionuț Gojman, fostul concurent de la Insula Iubirii. După ce a fost ispită, și-a găsit marea iubire

GALERIE FOTO (6)

Ionuț Gojman este cunoscut printre cei care s-au uitat cu interes la sezoanele 4 și 5 ale emisiunii Insula Iubiri de pe Antena 1. Bărbatul a fost atât concurent, cât și ispită, stârnind o mulțime de reacții neașteptate.

Dacă în trecut avea un comportament pentru care a fost judecat foarte mult de restul oamenilor, acum este un tătic dedicat și un soț care își respectă foarte mult soția. Imaginile pe care le-a distribuit pe rețelele de socializare i-a uimit pe fanii săi.

Cum arată în prezent Ionuț Gojman

Fosta ispită de la Insula Iubirii a renunțat la rolul pe care îl avea în cadrul emisiunii de pe Antena 1 pentru a putea fi alături de partenera sa Salvia. În cele din urmă, cei doi au ajuns să se căsătorească și să aibă împreună un fiu.

„Mereu am crezut că există cineva acolo sus care are grijă să le așeze pe toate la momentul potrivit. Și de fiecare dată am simțit ca nu sunt singur în ceea ce fac.

Dumnezeu are un mod ciudat de a-mi arata că există. Mă trimite acolo unde trebuie, cum trebuie și când trebuie de fiecare dată și o face la modul acela în care să îmi lase impresia că de fapt deciziile sunt ale mele.

Îmi oferă de unde nu mă aștept ceea ce-mi lipsește și mă împlinește. Dar mereu la momentul potrivit. Îmi arată ce este bun și ce este rău printr-un mod doar de el știut”, a scris Gojman pe Facebook.

Ionuț Gojman, vedeta de la Antena 1

În sezonul cu numărul 4, Ionuț Gojman a intrat în competiție alături de Mirela. Din păcate, cei doi s-au despărțit și au plecat din Thailanda. Ulterior, Ionuț s-a întors în sezonul următor pe post de ispită, însă nu a reușit să cucerească nicio concurentă.

După câteva zile petrecute în Thailanda, bărbatul a declarat că este pregătit să renunțe, așa că s-a întors în România pentru a fi alături de cea care i-a furat inima. În acel moment Ionuț Gojman a recunoscut că nu ar mai accepta niciodată o astfel de provocare.

”Viața mea e una foarte frumoasă. Salvia, pentru mine, este tot ce mi-am dorit. Am găsit în ea tot ceea ce nu am găsit în alte femei, iar acest lucru mă face fericit și împlinit.

Am lăsat în spate orgoliile și tot ce ținea de trecut și m-am axat pe prezent. Am planuri mari de viitor, consider că ea este cea mai potrivită persoană pentru mine și de-abia aștept ca relația noastră să se concretizeze într-o frumoasă căsnicie”, declara Ionuț Gojman, conform celor de la Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: