Redactia.ro
Home » Știri » Cum arăta iubita lui Arpad Paszkany înainte să apeleze la operațiile estetice. Antonela Pătruț, transformare uluitoare

Cum arăta iubita lui Arpad Paszkany înainte să apeleze la operațiile estetice. Antonela Pătruț, transformare uluitoare

GALERIE FOTO (9)

Transformarea uluitoare a Antonelei Pătruț, de la debutul său în showbiz, la prezentul în care formează un cuplu cu miliardarul Arpad Paszkany, a captat atenția publicului. În urmă cu câțiva ani, Antonela a debutat în lumea televiziunii în emisiunea „Chefi la Cuțite”, cu un aspect complet diferit față de cel actual.

Antonela și mama sa erau unite în pasiunea lor pentru gastronomie

Înainte de a deveni o figură cunoscută în showbiz, Antonela își ajuta mama în restaurantul pe care îl dețineau în Florența. Cu toate că a început timid, lucrând din greu pentru a-și construi viitorul în bucătărie, Antonela și mama sa erau unite în pasiunea lor pentru gastronomie. Cu ambiție și dedicare, au reușit să-și deschidă propriul local, iar Antonela și mama sa, povesteau cu emoție despre drumul lor comun și despre legătura strânsă dintre ele.

„Mi-am dorit să deschid un restaurant, am făcut un împrumut în bancă pentru care trebuie să mai lucrez încă 15 ani de acum încolo. Eu cu fata mea. Muncim și ne sacrificăm să mergem mai departe, dar seara suntem fericite. Bucătăria mi-a salvat viața, m-a ajutat să-mi descopăr pasiunea. Relația dintre mine și fata mea este ceva necondiționat. Avem o relație de surori gemene, telepatică. Este energia mea, respirația mea. De fapt, viața mea îi aparține, așa am văzut-o din prima clipă”, declara mama Antonelei.

Cum arăta fosta ispită înainte de intervențiile estetice

Drumul spre celebritate al Antonelei a început când a fost selectată să participe în emisiunea „Insula Iubirii”, în anul 2022. Aici, a devenit cunoscută pentru naturalețea și onestitatea ei, exprimându-și opiniile cu sinceritate și umor. După experiența la Insula Iubirii, Antonela s-a retras din atenția publică pentru o perioadă, concentrându-se pe dezvoltarea sa personală și fizică.

Reapariția ei în lumina reflectoarelor a fost marcantă, iar transformarea ei fizică a stârnit interesul publicului. Astăzi, Antonela se poate lăuda cu o siluetă bine lucrată și cu modificări evidente în zona feței. Este evident că fosta ispită a trecut prin mai multe intervenții estetice pentru a obține aspectul pe care-l are acum.

De la aparițiile modeste la începutul carierei sale în televiziune, până la statutul de una dintre cele mai comentate figuri din showbiz-ul românesc, Antonela Pătruț a parcurs un drum semnificativ. Împreună cu Arpad Paszkany, ea formează acum un cuplu care atrage atenția și generează interes în rândul fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: