Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată iubita patronului de la Global Records, la câteva luni de la naștere! Tânăra face senzație cu orice apariție

Cum arată iubita patronului de la Global Records, la câteva luni de la naștere! Tânăra face senzație cu orice apariție

GALERIE FOTO (3) Cum arată iubita patronului de la Global Records, la câteva luni de la naștere! Tânăra face senzație cu orice apariție

Au trecut doar câteva luni de la vestea că patronul de la Global Records a devenit tată, iar acum, imaginile cu iubita lui i-au șocat pe toți! Cum arată partenera șefului vedetelor din România.

Cum arată iubita patronului de la Global Records

Lucian Gîtiță, șeful vedetelor din România, se poate considera un bărbat împlinit. A devenit tată de băiat și are o iubită de milioane. Mai ale că partenera de viață a celebrului producător arată incredibil după naștere! Paparazzii spynews.ro, au surprins imagini de senzație cu partenera de viață a ”boss-ului”, la câteva luni după ce a născut.

Cum arată iubita patronului de la Global Records! Proaspăta mămică a coborât din mașina de lux și de sute de mii de euro pe care o deține și și-a arătat corpul superb pe care-l deține. Se are că patronul de la Global s-a ales cu una dintre cele mai frumoase femei din România.

La întâlnirea cu prietena ei, iubita lui Lucian Gîtiță a decis să poarte o pereche de jeans, la care a asortat o pereche de cizme negre, însă piesa de rezistență este blana lungă care cu siguranță nu este deloc ieftină. Dacă am remarcat ținuta, felul în care arată deși a devenit mamă, dar și mașina scumpă, nu putem să trecem peste faptul că a a urcat pe bordură pentru a-și parca mașina, dar și că a oprit în apropierea unei treceri de pietoni!

Lucian Gîtiță a avut o relație cu Inna

Până să se așeze la casa lui și să facă un copil, patronul de la Global Records, Lucian Gîtiță, a avut o relație cu artista Inna, care face parte din această casă de discuri. Cei doi și-au împărtășit sentimentele pentru mult timp, însă acu fiecare merge pe drumul său.

Cum arată iubita patronului de la Global Records! Producătorul muzical e tată, iar Inna nu stă deloc rău. În urmă cu mai multe luni ea s-a afișat cu Deliric, celebrul rapper, și a mărturisit că este împreună cu el, iar relația se pare că e foarte serioasă, cei doi având planuri mari de viitor.

Mai mult, se pare Inna și șeful vedetelor au păstrat o relație de prietenie, dovadă fiind mesajul postat de aceasta de ziua de naștere. Celebra artistă i-a transmis cele mai frumoase gânduri pe Instagram, printr-un mesaj spus din inimă. Artista a dezvăluit că Lucian Gîtiță nu i-a fost doar manager, ci și frate și prieten bun, și a subliniat că îi apreciază munca pe care o depune pentru industria muzicală.

”La mulți ani managerului meu, fratelui meu, prietenului meu … Exemplul perfect de pasiune și ambiție”, a fost mesajul Innei din dreptul fotografiei de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: