Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Kitty Cepraga acum. Artista s-a mutat în Italia

Cum arată Kitty Cepraga acum. Artista s-a mutat în Italia

GALERIE FOTO (5) Cum arată Kitty Cepraga acum

Cum arată Kitty Cepraga acum. Celebra actriță a plecat din România în urmă cu câțiva ani, deși avea succes în România. Kitty a decis să se mute în Italia, acolo unde și-a construit o nouă viață.

Cum arată Kitty Cepraga acum. Artista s-a mutat în Italia

Cum arată Kitty Cepraga acum. Cu siguranță v-o amintiți pe Kitty Cepraga, VJ-ul la MCM și MTV, care apoi a devenit actriță și a jucat în filme precum „Milionari de Weekend“ şi „The Secret of Botticelli“. Deși avea succes în România, Kitty a decis să se mute în Italia, acolo unde și-a construit o altă viață. S-a căsătorit cu James Goodwin și au împreună o fetiță, pe Aurora-May. Kitty Cepraga a devenit cunoscută în țară în urma emisiunii „Școala vedetelor”.

Acest proiect a făcut-o pe blondină s-și dorească mult mai mult de la ea, așa că a început studiile pentru teatru. Kristina Cepraga a reușit să atragă privirile cu fiecare apariție în urmă cu aproape 18 ani, când locuia în România. „Venisem întâmplător să-mi vizitez părinții cu cea mică, la începutul lui martie, apoi într-o săptămâna s-a închis totul, drept pentru care patru luni am stat numai în casă. Nu, n-am mai plecat deloc și sinceră să fiu îmi e și frică acum să plec, pentru că n-am curaj să mă sui într-un avion“, a povesiti Kitty, într-un interviu.

În urmă cu câteva luni, Kitty se întorcea în țară pentru a-și vizita părinții, dar a rămas blocată din cauza pandemiei de coronavirus. Invitată într-o emisiune tv, blondina a declarat că rolul de mamă o determină să fie foarte precaută cu fiica sa. În timpul pandemiei, Kitty și-a anulat proiectele de televiziune. „În mare parte s-au anulat, altele s-au amânat. Vedem care dintre ele se pot relua, cum, în ce formă și dacă se vor mai face. Este o mare problemă pentru noi toți cei care suntem liberi profesioniști. În meseria noastră nu depindem doar de noi, ci și de ceilalți oameni, de o echipă întreagă, de destin. Sper să se lege ceva frumos și din punct de vedere al carierei în România. Îmi e dor să lucrez și aici, sunt 17 ani de când sunt plecată în Italia“, a punctat Kristina Cepraga.

Kitty Cepraga își mai dorește un copil

În vârstă de 41 de ani, Kitty Cepraga are o fetiță de care se ocupă non-stop. Actrița a declarat că își mai dorește un copil pentru că ea are un frate și este foarte bine să ai pe cineva lângă tine. „Eu am un frate. Mi-ar plăcea să aibă o sora sau un frate. Eu sunt norococoasă, că nu am avut bone în Italia, copilul ăsta a fost tot timpul cuminte. A învățat și limba română pe lângă italiană.”, a spus Kitty Cepraga.

Kitty se ocupă de campanii umanitare în Italia. Blondina a spus că luptă împotriva rasismului. „Acum merg pentru prima dată (n.r. în pandemie) să filmez în Italia. Sunt ocupată în campanii umanitare în Italia care luptă împotriva rasismului. Sunt fericită să fiu producător și în muzică, nu numai în scurtmetrajele mele.”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: