Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Lady Gaga fără machiaj? Fanii au fost oripilați! GALERIE FOTO

Cum arată Lady Gaga fără machiaj? Fanii au fost oripilați! GALERIE FOTO

GALERIE FOTO (6) Cum arată Lady Gaga fără machiaj? Fanii au fost oripilați!

Lady Gaga a șocat deseori prin ținutele ei extravagante și ieșite din comun, fiind un artist complex, însă cel mai mult a șocat atunci când lumea a văzut-o fără machiaj! Celebra cântăreață este de nerecuoscut nemachiată!

Cum arată Lady Gaga fără machiaj

Atunci când nu intră pe mâna stiliștilor, Lady Gaga își lasă frumusețea naturală la vedere și nu de puțien ori s-a fotografiat nemachiată pentru a le arăta fanilo ei că este sănătos să fii tu însuți. Aparițiile ei sunt întotdeauna extravagante, iar artista a declarat în nenumărate rânduri că ţinutele sale fac parte din arta pe care o face şi din imaginea pe care şi-a ales-o.

”Chiar dacă port mult machiaj sau nu port machiaj deloc, sunt întotdeauna aceeași persoană în interior”, a declarat artista.

Cum arată Lady Gaga fără machiaj? Fanii au fost oripilați!

Cum arată Lady Gaga fără machiaj? În multe fotografii apărute în mediul online, artista arată diferit, însă acest lucru nu a deranjat-o. Fără machiajul ei extravangant, Lady Gaga este de nerecunoscut pe stradă și pe rețelele de socializare. Chiar și așa, mulți dintre fanii vedetei reacționează bine la aparițiile șocante ale vedetei. Cei mai mulți o complimentează și o sfătuiesc să apară mai des în astfel de ipostaze.

Lady Gaga a dezvăluit când plănuieşte să aibă copii

Întrebată ce planuri are pentru următorii zece ani, Lady Gaga ea a declarat pentru canalul YouTube NikkieTutorial că plănuiește să aibă copii.

”Plănuiesc să scriu mai multă muzică, genuri muzicale pe care încă nu le-am abordat, vreau să îmi surprind fanii. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii şi să cresc şi mai mult propriul meu brand de cosmetice, Haus Laboratories”, a declarat artista.

Cum arată Lady Gaga fără machiaj? Cântăreaţa şi actriţa, în vârstă de 34 de ani, se bucură de succesul obţinut cu filmul „A Star Is Born”, pentru care a câştigat un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec original – „Shallow”. Gaga le-a spus fanilor că se pot aştepta la noi melodii din partea ei şi că un album este pe cale să apară.

Referindu-se la zvonurile apărute în Statele Unite că ar fi însărcinată, Gaga a scris pe Twitter: „Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, referindu-se la cel de-al şaselea album de studio.

Gaga, al cărui nume real este Stefani Germanotta, a cunoscut faima internaţională după lansarea albumului său de debut „The Fame” în 2008, urmat de „Born This Way” în 2011. În anul 2018, ea a jucat alături de Bradley Cooper în filmul „A Star Is Born”, care a obţinut opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun actor (Cooper) şi cea mai bună actriţă (Gaga).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: