Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cum arată Laura Cosoi la o zi după ce a dat naștere pentru a treia oară

FOTO Cum arată Laura Cosoi la o zi după ce a dat naștere pentru a treia oară

Îndrăgita vedetă, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară. Aceasta a născut joi, 23 iunie o fetiță perfect sănătoasă, pe nume Lara. Iată cum se recuperează actrița! 

Cum arată Laura Cosoi la o zi după ce a dat naștere pe cale naturală

La doar o zi după ce a dat naștere pe cale naturală Larei, cel de-al treilea copil, Laura Cosoi ți-a împărtășit în mediul online gândurile și sentimentele prin care trece de când a venit pe lume micuța . actrița se recuperează într-o clinică și a postat fotografii cu ea, la doar 24 de ore, în care arată chiar foarte bine!

Aceasta s-a postat pe Instagram fără pic de machiaj și i-a surprins pe fani cu luminozitatea sa și un zâmbet radiant: 

,,24 de ore de cand a venit pe lume iubirea noastra, Lara. In aceste ore nu am facut altceva decat sa o tin in brate, sa o miros, sa o privesc. Si nu ma mai satur…

I-am povestit despre lumea asta minunata, despre Dumnezeu, despre surioarele ei, despre taticul perfect si toti cei dragi din familie, care de-abia astepta sa o cunoasca!

Ii multumesc in fiecare clipa ca ne-a dat sansa sa ii fim parinti, sa o iubim, sa fim acolo pentru ea, de fiecare data, pentru totdeauna!

Esti sufletul nostru, Lara! Va multumim din suflet pentru toate gandurile pline de dragoste si lumina! Ne-au ajuns la inima”, a scris Laura Cosoi pe contul personal de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Cum a ales numele pentru cele trei fetițe

„Ritei i-am pus numele de la Sfânta Rita. Verei i-am pus numele, pentru că ni s-a părut nouă ca va fi așa ca o lumină de vară, Vera. Se potrivește cu Rita. Pentru următoarea fetiță poate ieșim din acest joc de 4. Avem numele, numai că nu o să-l spunem până nu se naște. Vor fi două nume. Sfânta Rita este pe 22 mai și este în calendarul catolic. Noi suntem catolici. Sfânta Rita este cea care îndeplinește dorințele imposibile. Se spune că datorită ei se îndeplinesc anumite dorințe pe care ți le pui din timpul anului. Sunt niște zile în care te rogi. Eu mă rugasem în urmă cu 10 ani să-mi arate calea la un moment dat și apoi când am rămas însărcinată și mi-am dat seama că se naște aproape de Sfânta Rita. Așa i-am ales numele. (…) Va fi un nume destul de simplu”, a declarat Laura Cosoi, potrivit „news.ournet.ro”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: