Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Lavinia Pârva în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică s-a filmat la plajă

Cum arată Lavinia Pârva în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică s-a filmat la plajă

GALERIE FOTO (2) Lavinia PâCum arată Lavinia Pârva în costum de baie. rva, o nouă intervenție estetică

Cum arată Lavinia Pârva în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică arată incredibil de bine la vârsta de 37 de ani. Artista a mers în vacanță alături de soțul și fiul ei, postând câteva imagini de pe plajă. Lavinia s-a pozat în costum de baie, surprinzându-și fanii din mediul online.

Cum arată Lavinia Pârva în costum de baie. Soția lui Ștefan Bănică s-a filmat la plajă

Lavinia Pârva formează un cuplu de câțiva ani cu Ștefan Bănică, iar împreună au un băiețel de trei ani, Alexandru. La 37 de ani, Lavinia arată foarte bine și are grijă să aibă un trup de invidiat, chiar dacă a devenit mamă în urmă cu trei ani.Recent, vedeta a mers în vacanță alături de artist și fiul lor. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare în costum de baie, atrăgându-le atenția internauților, care au lăudat-o pentru modul în care arată.

Soția lui Ștefan Bănică a postat pe Instagram o înregistrare video din vacanța petrecută într-o destinație exotică. Vedeta are o siluetă armonioasă. Unii internauti sunt de parere ca vedeta arata diferit la fata, in timp ce altii au laudat-o pentru  trupul perfect. ”Ce norocos e Bănică”, ”Buzele alea o c-am iau razna”, ”Doamne ferește! Ce tumefiată ești la față”, ”Tu erai frumoasă! Ce s-a întâmplat cu fața ta?”, ”Nici tu numai semeni cu originalul …parca vad alta fata…”, ”Parca seamănă cu Cruduta”, ”Doamne… și tu te ai stricat la buze”, ”Ești superba”, ”Ești foarte frumoas”, ”Super”, ”O gagica buna in draci”, ”Sexy”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Lavinia Pîrva de la cei care îi urmăresc activitatea pe rețelelel de socializare.

Lavinia Pârva, despre un al doilea copil

Lavinia se descurcă foarte bine în rolul de mamă și adoră să-și petreacă timpul alături de băiețelul ei. Aceasta a declarat într-un interviu că de când l-a născut pe Alexandru, viața ei s-a schimbat în întregime. Soția lui Ștefan Bănică a mărturisit că trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cu toate astea, multă lume este curioasă să afle dacă Lavinia și soțul ei își mai doresc un copil. „Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.”, a spus Lavinia Pîrva la Star Matinal! Pentru moment, artista a declarat că nu se gândește să mărească familia și nici nu știe care va fi viitorul: „Nu mă gândesc la asta. Nici nu știu ce o să se mai întâmple în viitor”, a mai spus Lavinia Pîrva!

De asemenea, vedeta a vorbit și despre zvonurile care au apărut în presă, legate de un presupus divort de Stefan Banica. „Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am ! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța alta treabă nu are! Doamne mare ți-e gradina! Cum să ghicesti așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de “surse din anturajul cuplului”, asta mai lipsea! Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal?”, a spus Lavinia Pârva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: