Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Lino Golden la un an după operația la abdomen. Mesajul motivațional pentru fanii săi

Cum arată Lino Golden la un an după operația la abdomen. Mesajul motivațional pentru fanii săi

GALERIE FOTO (3) Cum arată Lino Golden la un an după operația la abdomen.

Cum arată Lino Golden la un an după operația la abdomen. Artistul a suferit numeroase transformări de-a lungul anilor. Lino Golden a apelat anul trecut la operație pentru a scăpa de pielea în plus. Ei bine, de atunci, cântărețul și-a schimbat stilul de viață și face mult sport. Cum arată abdomenul artistului la un an de la operație?

Cum arată Lino Golden la un an după operația la abdomen. Mesajul motivațional pentru fanii săi

Cum arată Lino Golden la un an după operația la abdomen. A fost luat sub aripa lui Alex Velea, iar ulterior a reușit să intre în industria muzicii. Tânărul a reușit să slăbească zeci de kilograme, iar anul trecut a apelat la o operație la abdomen pentru a îndepărta surplusul de piese. Acum, Lino Golden este foarte mândru și nu se ferește să publice imagini cu cicatricile care încă mai sunt vizibile.

După ce a slăbit, artistul a trecut printr-o operație dificilă pentru a scăpa de surplusul de piele. Lino este foarte fericit de transformarea sa și în ultimul an s-a transformat vizibil. Mai mult, artistul le-a transmis un mesaj fanilor, motivându-i pe cei care se confruntă cu aceeași problemă. Deși primește deseori comentarii răutăcioase cu privire la aspectul său fizic, Lino susține că nu se va rușina niciodată cu cicatricile sale. „Aproape 1 an de la operație 💗 și mă simt mai sigur pe mine ca niciodată. 🔥🔥🔥 Toată lumea mă întreabă de cicatrici…😑 Nu îmi este rușine de ele, sunt mândru de mine că am dat 30 kg jos singur alergând în parc zi de zi și schimbându-mi stilul de viață. 😆 SĂ CREDEȚI MEREU ÎN VOI ȘI SĂ NU VĂ FIE RUȘINE DE CUM ARĂTAȚI!”, a scris Lino Golden în dreptul postării în care apare în două ipostaze, imediat după operație și în prezent.

Lino Golden, la un an de la operatie la abdomen

Lino Golden a slăbit 30 de kilograme

Lino Golden, pe numele său real, Radu Cârstea, 23 de ani, este un tânăr puternic și ambițios,pasiona de muzică. La doar șase ani a descoperit că îi place să cânte la violoncel, iar în adolescență a decis să facă rap. În trecut, Lino declara că pasiunea pentru sport i-a fost insuflată de ALex Velea, cel care l-a ajutat în cariera muzicală. Artistul a povestit că s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, dar și cum Alex Velea l-a motivat să slăbească.

La doar 16 ani, Lino Golden cântărea 100 de kilograme, dar după luni de regim alimentar, sport intens, acesta a mărturisit că a reușit să slăbească 30 de kilograme. “La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotărârea că treuie să slăbesc. Țin mine că Alex Velea mi-a spus că nu mă va mai ajuta să slăbesc, când m-a prins că nu mă țineam de dietă cu adevărat. Acela a fost momentul când am devenit foarte serios în această privință. Primul lucru pe care am început să îl fac a fost acela de a alerga în parc, însă după două minute mi s-a făcut rău și eram pe punctul de a chema ambulanța. Atât dieta pe care o țineam, cât și sportul intens m-au ajutat să slăbesc foarte mult. După prima lună, diferența s-a văzut, atât în oglindă, cât și pe cântar; am reușit să slăbesc 10 kilograme. În trei luni de zile am slăbit 30 de kilograme”, povestea Lino Golden.

Lino Golden a cantarit 100 de kilograme
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: