Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Lucélia Santos, „Sclava Isaura”, la 67 de ani. Cât de mult s-a schimbat actrița care a cucerit România în anii ’90

Cum arată Lucélia Santos, „Sclava Isaura”, la 67 de ani. Cât de mult s-a schimbat actrița care a cucerit România în anii ’90

GALERIE FOTO (3)

Lucélia Santos, actrița care a interpretat rolul iconic al „Sclavei Isaura” în telenovela braziliană cu același nume, a ajuns la 67 de ani și este de nerecunoscut. După ce a cucerit publicul românesc în anii ’90, odată cu difuzarea primei telenovele în România, Lucélia și-a continuat cariera în teatru, păstrându-și dedicarea pentru artele dramatice. Însă, deși a ieșit din lumina reflectoarelor, Santos rămâne activă pe rețelele de socializare și se bucură de viața alături de familie.

Impactul telenovelei „Sclava Isaura” asupra carierei Lucéliei Santos

La începutul anilor ’90, „Sclava Isaura” a făcut furori în România, fiind una dintre primele telenovele difuzate pe micile ecrane, imediat după Revoluție. Povestea despre lupta unei tinere sclave pentru libertate a rezonat cu publicul românesc, care s-a identificat rapid cu dramele și provocările personajului principal. Lucélia Santos, care avea doar 19 ani la momentul filmărilor, a devenit un adevărat simbol, iar succesul telenovelei a propulsat-o în centrul atenției internaționale.

Difuzată în peste 80 de țări, „Sclava Isaura” a fost un fenomen global, dar pentru Lucélia, acest succes imens a avut și efecte neașteptate. A devenit aproape imposibil pentru ea să se desprindă de imaginea personajului său, Isaura, un rol care a marcat atât cariera sa, cât și imaginea sa publică. De-a lungul anilor, actrița a încercat să se reinventeze și să exploreze noi orizonturi în carieră, fără a rămâne definită doar de acest rol.

Viața după „Sclava Isaura” și lupta de a scăpa de tipare

În încercarea de a se distanța de imaginea „Sclavei Isaura”, Lucélia Santos a acceptat provocări mai îndrăznețe în cariera sa. Între 1980 și 1981, actrița a pozat de două ori pentru revista Playboy, o mișcare care a stârnit numeroase controverse în țara sa natală, Brazilia. Deși aceste apariții au generat vânzări record, au adus și critici dure, mai ales din partea admiratorilor conservatori ai telenovelei.

Cu toate acestea, Lucélia nu a renunțat la pasiunea sa pentru actorie și s-a concentrat pe teatru, acolo unde a găsit o modalitate mai profundă de exprimare artistică. În ciuda schimbărilor prin care a trecut, imaginea „Sclavei Isaura” a rămas puternic asociată cu numele ei, iar publicul o va vedea întotdeauna ca tânăra care a marcat un moment istoric în televiziunea mondială.

Lucélia Santos la 67 de ani: viața departe de lumina reflectoarelor

Astăzi, la 67 de ani, Lucélia Santos este de nerecunoscut pentru cei care și-o amintesc ca pe tânăra sclavă din telenovela braziliană. Deși timpul și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic, actrița rămâne activă în industria divertismentului, jucând în diverse producții de teatru. De asemenea, este foarte prezentă pe rețelele de socializare, unde împărtășește momente din viața sa personală și profesională cu fanii săi.

Lucélia Santos se bucură acum de rolul de bunică, un statut de care este extrem de mândră. Actrița are un fiu, Pedro Neschling, din căsnicia sa cu dirijorul și compozitorul John Neschling, de care s-a separat cu mulți ani în urmă. Pedro a urmat, de asemenea, o carieră în actorie, călcând pe urmele mamei sale. În vara anului trecut, Lucélia a celebrat 50 de ani de carieră artistică, un moment important care a marcat contribuția sa remarcabilă la industria cinematografică și teatrală.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: