Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Andreei Esca? Este o femeie cochetă, cu care prezentatoarea seamănă perfect

Cum arată mama Andreei Esca? Este o femeie cochetă, cu care prezentatoarea seamănă perfect

Este știut faptul că Andreea Esca, una dintre cele mai iubite personaje din televiziunea din România, are o relație specială cu mama ei, doamna Lucia. Când aceasta a împlinit 79 de ani, pe 7 iunie, vedeta a profitat de ocazie și a povestit un episod din viața lor.

Tatăl doamnei Lucia a dispărut 15 ani de acasă

Episodul emoționant este legat de bunicii Andreei Esca și de amintirea ce o „bântuie” pe doamna Lucia. ”Astăzi mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu “la mulți ani” a început să ne spună de ce anume își amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcăți în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să “meargă cu ei”…. Era o atmosfera ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adoră, undeva, chiar de ziua ei, Mamaie (mama ei) îi spunea: “Lucica, ia cânta-le domnilor ceva la pian”, fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea că ametitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea “unde se duce tată” a fost “merge să dea o declarație”. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el”, descria Andreea Esca pe contul de Instagram.

Andreea Esca seamănă izbitor cu mama sa

Trăsăturile frumoase din familie au fost transmise mai departe, astfel că, este evidentă asemănarea izbitoare dintre Andreea Esca și mama sa, doamna Lucia. Puțini știu faptul că mama Andreei Esca a fost asistentă medicală, însă visul cel mare al acesteia era legat de cinematografie și de dorința de a deveni actrița. ”Deși și-a dorit să fie actrița a devenit asistentă medicală. Dar eu știu că așa trebuia să fie pentru că mii de oameni bolnavi de cancer să fie îngrijiți de un om cald, bun, mereu vesel și de o empatie deosebită. Mama intră în saloane cu zâmbetul pe buze, îi distra cât putea pe paciențîi ei atât de amărâți de boală și le făcea cafea. Da, există și asistente medicale că mama!”, mărturisea Andreea Esca în spațiul virtual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: