Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Cleopatrei Stratan! Prima fotografie cu cea care i-a dat viață artistei

Cum arată mama Cleopatrei Stratan! Prima fotografie cu cea care i-a dat viață artistei

GALERIE FOTO (3) Cum arată mama Cleopatrei Stratan! Prima fotografie cu cea care i-a dat viață artistei

Mama Cleopatrei Stratan s-a ținut departe de ochii presei de-a lungul timpului, asta pentru că a vrut să implice viața familială cu cea profesională a soțului ei. Iată că, acum a apărut și prima fotografie postată de artistă cu cea care i-a dat viață. 

Cum arată mama Cleopatrei Stratan! Prima fotografie cu cea care i-a dat viață artistei

Cleopatra Stratan a avut cariera predestinată atunci când s-a născut în această familie, având în vedere că tatăl ei este un celebru artist atât în Republica Moldova, cât și în România. Încă de la vârsta de 3 anișori, Cleopatra Stratan a făcut furori cu melodia ”Ghiță”, care a aduna peste 40 de milioane de vizualizări.

Acum este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, fiind una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe. La vârsta de 18 ani, aceasta are tot ceea ce și-a putut dori, o familie care o iubește și o susține necondiționat, dar și un iubit cu care are planuri mărețe pe viitor.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan! Prima fotografie cu cea care i-a dat viață artistei

Chiar dacă de-a lungul timpului doar tatăl Cleopatrei a fost cu ea în lumina reflectoarelor, se pare că mama ei a depus o muncă colosală fiind susținătoarea ei numărul unu. Aceasta nu și-a dorit să apară în public și a evitat de fiecare dată să fie în centrul atenției. Rodica Stratan, soția lui Pavel Stratan, a preferat să fie mereu o fire discretă și a dorit să rămână în spatele camerelor, susținând-o de acasă pe fiica sa. Astfel, femeia nu apare în fotografiile postate de familie pe rețelele sociale, semn că vrea să îi fie respectată dorința.

Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au anunțat că duc relația la un alt nivel și au decis să se căsătorească în vara acestui an. Astfel că, după ce au anunțat marele eveniment, cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit și cu familiile, de data aceasta pentru a sărbători ziua de naștere a lui Edward.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan! Prima fotografie cu cea care i-a dat viață artistei

Cântărețul a postat pe pagina personală și o fotografie de grup, în care poate fi surprinsă și mama viitoarei lui soții, alături de viitorul lui socru. Este a doua fotografie în care fanii Cleopatrei Stratan o pot vedea pe mama ei, prima fiind una din copilăria acesteia, pe care chiar artista a publicat-o de ziua mamei sale și de mai multe ori la Instastory, spunând că doar așa o poate arăta: ”Este singura poză în care o pot arăta”, a scris atunci cântăreața.

Carmen Harra nu vede bine căsătoria dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Anunțul că cei doi se vor căsătorii i-a făcut pe mulți dintre internauți să critice decizia și să creadă că se grăbesc să facă acest pas. Întrebată despre relația celor doi, Carmen Harra a dezvăluit că este una temporară și nu le recomandă să facă nuntă în acest an.

”Poate să existe ceva temporar. Nu le recomand o căsătorie anul acesta pentru că nu se găsesc în timpul potrivit ca această căsătorie să dureze. (…) Sunt mai mult o relație temporară, decât o relație care să dureze în timp”, a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni televizate. Ei sunt un ideal de pereche. Dacă ar fi s-o luăm energetic, ei se potrivesc foarte mult. (…) M-aș mira ca ei să se despartă, chiar dacă o fac, se pot reîmpăca. Dau acestui cuplu o mare șansă de revenire. Sunt extrem de potriviți unul pentru altul din multe puncte de vedere.(…) Sper că ascultă mesajul meu pentru că ei sunt un ideal de cuplu. Sunt extrem de compatibili. Au toate șansele să reziste împreună o perioadă lungă de timp”, a prezis Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: