Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat în București: ”Suntem super bucuroși”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat în București: ”Suntem super bucuroși”

Cleopatra Stratan si Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat în București, după mult timp în care aveau de gând să facă acest lucru. Cleopatra și-a terminat studiile la Chișinău și astfel au putut să facă și acest pas mult așteptat.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au mutat în București: ”Suntem super bucuroși”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda locuiesc acum, împreună, în București. Artista a făcut anunțul pe rețelele de socializare, precizând că ea și logodnicul ei așteptau de mult timp această zi.

”Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, planuri de nuntă?

Într-un interviu din urmă cu câteva luni, Edward Sanda preciza că el și iubita lui au de gând ca în acest an, în vară, să facă nunta. Nu a dorit să spună și o dată anume, dar a precizat că luna de miere va avea loc în Maldive.

”Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.

Deși a plecat din Chișinău, Cleopatra își consideră ”casă” tot locul natal, mărturisea ea într-un interviu. ”Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți! Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți.”, a dezvăluit și Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt logodnici de anul trecut. Edward Sanda a cerut-o de soție pe Cleopatra când aceasta a împlinit 18 ani.

„Nu m-aş fi gândit niciodată că bărbatul vieţii mele şi omul cu care eu o să îmi petrec viaţa până la sfârşit, este acela care am împărţit scena acum şase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas şocată când am realizat lucrul ăsta. Noi am avut foarte multe lucruri în comun şi foarte multe legături. Eu n-am avut nicio relaţie până acum şi am zis că, dacă o să am un bărbat în viaţa mea, vreau să fie primul şi ultimul pe care o să îl iubesc, până în ultima secundă” , a spus artista la o emisiune TV.

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie. Vezi poza cu inelul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: