Redactia.ro
Home » Monden » Ce semn divin i-a adus împreună pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere

Ce semn divin i-a adus împreună pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere

GALERIE FOTO (3) Ce semn divin i-a adus împreună pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

Ce semn divin i-a adus împreună pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Artistul a declarat că tatăl acesteia, Pavel Stratan a jucat un rol important în relația lor. De asemenea, Edward a spus că un semn divin i-a adus împreună pe cei doi.

Ce semn divin i-a adus împreună pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere

Ce semn divin i-a adus împreună pe Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt împreună de aproape doi ani, fiind foarte fericiți împreună. Cei doi formează cel mai tânăr cuplu din showbiz-ul românesc, iar povestea lor de iubire este deprinsă parcă din filme. Artistul a vorbit la Antena Stars despre momentul în care și-au dat seama că sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au planuri mari și doresc să aibă mulți copii împreună. ”În maximum patru ani ne dorim să facem și copii”, a spus artistul. Până atunci, cei doi îndrăgostiți trebuie să experimenteze mai multe lucruri în relația lor, iar fanii lor sunt curioși să afle cât mai multe povești despre ei. Toată lumea știe că iubirea lor a pornit dintr-o bună prietenie, dar nimeni nu a știut până acum că soarta lor a fost una predestinată. Într-un interviu, Edward Sanda a mărturisit în fața lui Dima Trofim că între el și Cleopatra a fost dragoste la prima vedere.

Mai mult, artistul spune că Pavel Stratan, tatăl artistei a jucat un rol important în relația lor. Se pare că sentimentele de dragoste pecare le-a avut Cleopatra și dorința ei de a fi împreună cu Edward au fost factorii principali. ”Noi ne-am întâlnit cu mul timp în urmă la Caracal. Și cu trei ani în urmă, când ea a venit aici, după șase ani de la acel eveniment, eu nu am mai recunoscut-o. Eu o știam mică. Am avut un șoc frumos. Atunci s-a aprins marea flacăra care nu se va stinge niciodată. A fost dragoste la prima vedere. Noi eram bine înainte de a fi împreună, noi semănân foarte tare sufletește și nu are cum să nu fie bine. Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună cu un an în urmă ca noi să formăm un cuplu„, a spus Edward.

Cleopatra Stratan știa că o să fie într-o relație cu Edward Sanda

Mai mult, artistul a mărturisit că iubita sa știa dinainte că o să formeze un cuplu cu el. Potrivit acestuia, Cleopatra obișnuia să își scrie o foaie fiecare vis de-al ei. „Fiecare vis de-al ei obișnuia să și-l scrie pe o foaie. A scris pe plan profesional până a ajuns la mine și a zis că: eu o să fiu cu Edward Sanda. Am rămas mut de uimire când am aflat, nu am mai știut ce să zic”, a spus Edward Sanda”, a spus Edward Sanda.

Edward și-a cerut iubita în căsătorie chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani. Astăzi, de Valentine’ s Day, cei doi și-au aniversat relația, iar artistul a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „1 an de când ți-am spus că TU ești unică în lumea asta și că ești fata alături de care vreau să îmi petrec întreaga viață! Îți mulțumesc pentru sufletul pe care îl ai și pentru iubirea necondiționată pe care mi-o porți! Te iubesc infinit , #WifeyForLifey! Ăsta e primul an! Mai urmează 100000 împreunăăă!”, a scris Edward.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: