Redactia.ro
Home » Monden » Edward Sanda, despre iubita care i-a murit: ”Vestea m-a lovit ca trenul”

Edward Sanda, despre iubita care i-a murit: ”Vestea m-a lovit ca trenul”

Iată cum arăta Edward Sanda în copilărie! Nu o să-ți vină să crezi cât de mult s-a schimbat

Edward Sanda, despre iubita care i-a murit. Înainte de a fi logodnicul Cleopatrei Stratan, Edward Sanda a mai avut o iubită care, din păcate, a murit. S-a întâmplat în perioada adolescenței, iar vestea că fata pe care o iubește s-a stins din viață, l-a bulversat. Artistul a povestit, de curând, într-un interviu cum s-a întâmplat.

Edward Sanda, despre iubita care i-a murit: ”Vestea m-a lovit ca trenul”

Edward Sanda, despre iubita care i-a murit. Deși se bucură acum de succes și de o relație frumoasă cu Cleopatra Stratan, artistul în vârstă de 23 de ani, ascunde o dramă care l-a marcat pe viață. În adolescență a avut o iubită care a murit în baie, intoxicată cu monoxid de carbon. Cu greu a acceptat acest lucru, vestea decesului l-a făcut să creadă că totul era ireal. În acea zi cumplită, el a sunat-o toată ziua pentru a se convinge, informează wowbiz.ro.

Mai exact, tragedia a avut loc într-un weekend, când cei doi foști îndrăgostiți trebuiau să iasă în oraș, iar adolescenta nu mai răspundea la telefon. Câteva ore mai târziu, s-a aflat și motivul șocant.

„Eram în clasa a VIII-a. Eram în weekend și trebuia să ieșim în oraș. Trebuia să ieșim mai mulți, printre care și ea. M-a sunat o colegă să mă întrebe ce face, că nu răspundea la telefon. L-am sunat pe tatăl ei și el nu știa nimic pentru că nu era acasă. Peste câteva ore m-a sunat tot colega respectivă și mi-a spus că ea a murit. Nu am realizat atunci ce s-a întâmplat. Nu am crezut. Și o sunasem toată ziua și nu răspunsese. Vestea m-a lovit ca trenul”, a mărturisit Edward Sanda.

Fosta iubită a lui Edward Sanda a murit din cauză că, în timp ce-și făcea duș, centrala termică a emanat gaz care nu avea miros, dar a fost inhalat de tânăra fată. Astfel, a leșinat. Deși s-a resemnat cu decesul, Edward Sanda își amintește cu tristețe de evenimentu neplăcut din viața sa.

”Ea își făcea duș, se pregătea să iasă în oraș. Din cauza centralei termice a ieșit gaz, care nu mirosea, și pe care ea nu l-a simțit. I s-a făcut rău, a leșinat..și..Eram doar un copil și nu am putut să dorm toată noaptea. Pentru mine era prea greu să înțeleg, să procesez ce s-a întâmplat. M-am resemnat, e trist în continuare, dar asta este viața”, a mai povestit Edward Sanda.

Edward Sanda, îndrăgostit iremediabil de Cleopatra Stratan

Anii au trecut, iar Edward Sanda a cunoscut-o pe celebra Cleopatra Stratan. S-a îndrăgostit iremediabil de cântăreața, iar anul trecut, când aceasta a împlinit 18 ani, a cerut-o în căsătorie. Cleopatra Stratan a acceptat și urmează nunta. Până atunci, ea trebuie să-și termine liceul, în Republica Moldova, și apoi se va muta cu Edward Sanda în București. Edward Sanda a mărturisit că sentimentele pentru Cleopatra Stratan sunt unice și crede că este un dar de la Dumnezeu.

PRO TV - Reacția lui Edward Sanda după ce presa l-a cuplat cu Cleopatra Stratan

„În nicio relație de-a mea nu am simțit ceea ce am simțit și simt cu ea. Am realizat că merită să mergem înspre mai mult pentru că simțeam amândoi asta. Eu i-am spus că ea este fata alături de care îmi văd toată viața. Este unică. Dumnezeu mi-a adus în viața mea fix ce aveam nevoie. Nu mă așteptam să fac pasul ăsta – să o cer în căsătorie la 23 de ani”, a declarat Edward Sanda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: