Redactia.ro
Home » Monden » Cleopatra Stratan, reacție dură pe rețelele de socializare. Vedeta a fost luată prin surprindere, după ce s-a zvonit că a murit

Cleopatra Stratan, reacție dură pe rețelele de socializare. Vedeta a fost luată prin surprindere, după ce s-a zvonit că a murit

GALERIE FOTO (5) Cleopatra Stratan, reacție dură pe rețelele de socializare

Cleopatra Stratan, reacție dură pe rețelele de socializare.Cleopatra Stratan a avut parte de un șoc, după ce s-a zvonit că a murit. Artista a postat un mesaj dur pentru cei care au inventat acest lucru și le-a dat replica gurilor rele.

Cleopatra Stratan, reacție dură pe rețelele de socializare. Vedeta a fost luată prin surprindere, după ce s-a zvonit că a murit

Cleopatra Stratan, reacție dură pe rețelele de socializare. Cleopatra Stratan este la momentul actual, una dintre cele mai încântătoare prezențe feminine din industria muzicii românești. De asemenea, aceasta este fiica cântărețului Pavel Stratan, dar și logodnica artistului Edward Sanda. Cleopatra Stratan, reactie dură pe rețelele de socializare.

Recent, Cleopatra a avut parte de un șoc. Intr-un interviu, Edward a declarat că a avut o iubită care a murit. Logodnicul Cleopatrei era în perioada adolescenței și a fost foarte atașat de iubita lui de atunci. Din nefericire, tânăra s-a stins din viață fiind intoxicate cu gaze, la duș. Edward este și în prezent afectat de această tragedie, mărturisind că aproape de el au fost familia și prietenii. Cu toate astea, cântărețul a declarat că nu o va uita niciodată pe fosta sa iubită. Ei bine, aceste declarații au declanșat un adevărat scandal în mediul online. Fanii celor doi au fost confuzi la aflarea acestei vești, și au crezut că marea iubire decedată este chiar logodnica sa, Cleopatra.

Astfel, în ultimele zile au circulat zvonuri în mediul online, conform cărora fiica lui Pavel Stratan ar fi…decedată. Pentru a oprit situația, Cleopatra a decis să facă lumină în acest sens. „Atât vă spun. Eu și @edwardsandaofficial suntem vii!!! Nu ne mai trimiteți și credeți tot ce se scrie în presă! Doar de la noi o să aflați mereu adevărul! Vă pup”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.

Cleopatra Stratan, scoasă din minți din cauza zvonurilor false

Deși este o fire calmă și răbdătoare, Cleopatra nu a mai suportat și a izbucnit la adresa celor care au declarat că aceasta ar fi moartă. Artista a reacționat pe măsură în mediul online, aceasta transmițându-le fanilor săi un mesaj. Așadar, Cleopatra a menționat că atât ea, cât și familia ei sunt bine, și nu s-a întâmplat absolut nimic, ci mai degrabă a fost vorba despre o confuzie.

Iubirea dintre artistă și Edward Sanda este una profundă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, dar s-au reîntâlnit mai târziu. Acela a fost momentul în care fiica lui Pavel Stratan s-a îndrăgostit de el, dar nu a făcut niciun pas, deoarece acesta era într-o relație. “Anii au tecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, Peste 10 minute, pe ușă intră chiar el, îmbrăcat într-un palton bej, cu freza și barba perfectă și cu un zâmbet până la urechi din secunda în care m-a văzut.

M-a scanat din priviri, iar reacția mea a fost: “Pe cine avem noi aici?” Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul.”, a declarat Cleopatra despre iubitul sau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: