Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Mama Geta în tinerețe. Ileana și Geta seamănă perfect cu ea

Cum arăta Mama Geta în tinerețe. Ileana și Geta seamănă perfect cu ea

GALERIE FOTO (5) Cum arăta Mama Geta în tinerețe.

Cum arăta Mama Geta în tinerețe. Culiță Sterp și cei trei frați ai săi sunt extrem de norocoși că au o mama precum Mama Geta. În toți anii, femeia a muncit pentru a le oferi copiilor lor cele necesare, și chiar dacă a suferit, aceasta a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Recent, mama artistului a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din tinerețe.

Cum arăta Mama Geta în tinerețe. Ileana și Geta seamănă perfect cu ea

Cum arăta Mama Geta în tinerețe. A devenit cunoscută după ce fiii săi, Iancu și Culiță Sterp au participat la Survivor România. Mama Geta a cucerit întreg publicul cu sinceritatea și corectitudinea ei. Este activă pe rețelele de socializare acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Mama Geta a postat o imagine din tinerețea sa, iar internauții au rămas șocați. Anii nu au schimbat-o deloc pe mama lui Culiță Sterp. Mai mult, se poate observa că fiicele sale, Ileana și Geta îi seamănă perfect.

Zilele trecute, mama Geta a devenit bunică pentru a doua oară, după ce iubita lui Culiță a adus pe lume un băiețel. De asemenea, Ileana, fiica cea mare a acesteia a născut în urmă cu câteva săptămâni o fetiță minunată.

Într-un interviu, mama Geta a spus că este foarte fericită că are doi nepoți. De asemenea, a spus că Daniela Iliescu a leșinat după ce a născut. ”Ieri pe la 11 mi-a scris mie..ea râdea, dar după aceea i-a pierit râsul. Daniela se simte foarte bine, chiar azi dimineata am vorbit cu ea, mi l-a aratat si pe cel mic, dar mna saraca la nastere a lesinat, chiar dupa nastere…pentru că nu stiu cum sa va spun, ea a fost la o clinica particulara si a fost sub supraveghere poate la mai multe cadre medicale, dar fiind sarcina asa mare, prima sarcina, nu stiu…Pe Daniela a facut-o mama ei de 5 kg200 de grame. Si natural..pe timpul nostru nu se nastea cezariana”, a mărturisit Mama Geta.

Cum a ajuns Mama Geta să cucerească Internetul

Nu se laudă cu averea sau cu mașinile scumpere, dar a devenit una dintre cele mai populare mame de vedetă. Mama Geta este o personaă extrem de muncitoare și se mândrește cu cei patru copii ai săi. A ajuns să fie urmărită de de aproape 30.000 de persoane pe Instagram, după ce a postat câteva fotografii. „Eu le sunt aproape, am fost mereu lângă ei. Eu toată viața și timpul le-am pus la dispoziția lor. I-am trimis în toate excursiile, le-am dat de lucru după puterile lor, să aibă responsabilități. Fiecare trebuia să facă ceva. Eu am fost ca o soră cu ei, vorbesc tot cu ei. E important.Mie nu mi-a fost greu cu ei și tatăl lor a fost mai mult plecat, și cu animalele, și chiar a avut… a avut necazuri. Și chiar și așa, m-am descurcat. Dacă te rogi la Dumnezeu și ești corect, și El e corect cu tine”, a povestit mama lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: