Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama lui Fuego: „Nu e cea care împodobește bradul”

Cum arată mama lui Fuego: „Nu e cea care împodobește bradul”

Cum arată mama lui Fuego

Cum arată mama lui Fuego: „Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul”. Asemănarea dintre cei doi e izbitoare. Ei i se datorează tot. Datorită ei, Paul Surugiu este astăzi Fuego.

Fuego i-a transmis un mesaj emoționant de ”La mulți ani” mamei sale. Amuzant din fire, Fuego le-a făcut cunoștință tututor cu mama sa. Mama sa care s-a sacrificat pentru el, după cum chiar el povestește. Mama sa naturală, nu mama care împodobește bradul. Cei doi poartă ținute asortate în fotografia pe care Fuego a ales să o împărtășească cu toată lumea.

„Astăzi e ziua mamei mele! Anii ne-au așezat la amândoi gânduri și tăceri în priviri, împliniri și bucuria de a ne avea unul pe celălalt. Încă îi mai greșesc și acum, dar mă iartă și întotdeauna, fără menajamente, cu sacrificii și dăruire, mi-a vrut binele, iubindu-mă necondiționat! Prin ea am ajuns ce sunt! Lupta ei de a mă face să devin artist, de a-mi împlini cumva destinul, sunt lecție pentru oricine! Îi mulțumesc că este, că va fi mult timp, că e bine și o am aproape.

Cum arată mama lui Fuego: „Nu e cea care împodobește bradul”

Mama mea, Eugenia, nu e cea care împodobește bradul, este mama care și-a dăruit viața fiului ei, pe deplin, prin muncă, nopți nedormite, o mulțime de renunțări, doar ca eu să pot străluci. Și azi e fericită! Și sunt sigur că undeva, în sufletul ei, deși nu spune asta des, e mândră de tot ce am realizat eu, prin stăruința mea, dar și ea, prin mine! Te iubesc, mamă!
Să-mi trăiești și să fii tu, mereu! #ziuamemeimele”, a scris Fuego, pe contul de Facebook.

Citește și: Petre Geambașu, de urgență la spital! Soția sa e disperată!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: