Redactia.ro
Home » Știri » Petre Geambașu, de urgență la spital! Soția sa e disperată!

Petre Geambașu, de urgență la spital! Soția sa e disperată!

GALERIE FOTO (2) Petre Geambașu, de urgență la spital! Soția sa e disperată!

Petre Geambașu a ajuns cu puțin timp în urmă, în stare gravă, la spital! Se pare că soția sa este disperată și se roagă ca artistul să se facă bine curând.

Petre Geambașu, tatăl lui Cătălin Gheambașu a ajuns de urgență la spital iar medicii fac tot posibilul pentru a-i reda sănătatea. Potrivit informațiilor exclusive obținute de spynews.ro din surse din anturajul cântărețului, se pare că Petre Geambașu este internat la spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

Petre Geambașu, de urgență la spital! Soția sa e disperată!

Se pare că artistul a ajuns la spital din cauza unei crize de discopatie. Artistul a urmat un tratament, însă nu a ținut cont și de celelalte probleme medicale. Astfel, din cauza inimii sale slabe, bărbatul a ajuns la spital. Surse din anturajul lui Petre Geambașu susțin că soția artistului este îngrozită și se roagă ca soțul său să își revină repede.

Ce este discopatia?

Discopatia este cea mai frecventă problemă a sistemului nervos și face referire la degradarea discurilor intervertebrale. În general, discopatia apare în urma unor traume fizice repetate și a presiunii îndelungate la nivelul coloanei vertebrale. Diagnosticul de discopatie sugerează o serie de anomalii patologice ale discurilor intervertebrale. Hernia de disc și boala degenerativă a discurilor intervertebrale sunt afecțiuni care fac parte din categoria discopatiilor.

Citește și: Mihai Neșu cere ajutorul pentru a clădi în Bihor un complex de recuperare a copiilor bolnavi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: