Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Mariei Constantin. De ce i-a schimbat numele fiicei sale încă de când era mică

Cum arată mama Mariei Constantin. De ce i-a schimbat numele fiicei sale încă de când era mică

GALERIE FOTO (3) Cum arată mama Mariei Constantin

Cum arată mama Mariei Constantin. Ultima soție a lui Marcel Toader s-a făcut remarcată ca fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. De-a lungul anilor, Maria Constantin a fost în centrul mai multor scandaluri cu fostul soț, iar după ce a divorțat de regretatul afacerist, artista s-a axat pe cariera sa.

Cum arată mama Mariei Constantin. De ce i-a schimbat numele fiicei sale încă de când era mică

Cum arată mama Mariei Constantin. Artista este una dintre cele mai curtate artiste din România. Deși nu a avut noroc în dragoste, artista nu se lasă descurajată, fiind convinsă de faptul că ce e al ei e pus deoparte, iar fericirea nu este imposibil de atins. Deși a trecut prin momente grele, Maria a avut alături de ea pe cea care i-a dat viață. În urmă cu două zile a fost ziua mamei artistei, iar cu această ocazie, Maria a postat pe rețelele de socializare o imagine emoționantă cu mama ei.

Cele două seamănă foarte mult, iar artista are o relație specială cu cea care i-a dat viață. „La mulți ani mămica mea frumoasă„, a fost mesajul artistei. Maria Constantin s-a născut în satul vâlcean Livezi, acolo unde mama ei, Carmen Constantin se îngrijește de o gospodărie marie, cu animele de crescut și pământuri de lucrat. Maria era cunoscută de ani buni în zona Gorjului drept Mirela Constantin, dar ulterior a revenit la numele real, cel de Maria, la sfatul nașului Silviu Prigoană. Mama acesteia a povestit cum s-a ajuns de la Maria la Mirela și invers. „Numele de botez al fetei mele este Maria, doar ca mie nu prea mi-a placut ideea ca, atunci cand va creste, o vor striga toti, ca pe la noi la tara, „Marie, Marie!”.Asa ca de mica i-am spus Mirela, mi-a placut mult cum suna numele asta. Apoi, cand s-a apucat serios de muzica si a inceput sa adune premii, mi-am dat seama ca Mirela o sa-i ramana numele dupa ce un profesor de canto, cand i-a dat diploma, a si spus: „Ce nume predestinat are premianta noastra, Mi-re-la, numai note muzicale!”, a marturisit mama Mariei.

Mama Mariei Constantin

De asemenea, mama artistei a declarat că, de fapt, nici pe ea nu o cheamă Carmen, așa cum o știe lumea. „Numele meu de botez este Cristina, dar toata lumea imi spune de cand ma stiu Carmen! Asa mi-au zis ai mei de mica, asa mi-a ramas numele!„, a spus mama Mariei Constantin.

Tatal artistei s-a stins din viață

În urmă cu câțiva ani, Maria Constantin a trecut printr-o perioadă dificil. Artista nu a putut trece peste moartea părintelui săuu și a stat o perioadă departe de lumina reflectoarelor, preferând să se concentreze doar pe cariera muzicală. Ilie Constantin s-a stins din viață în 2015, la vârsta de 59 de ani. Bărbatul a fost răpus de probleme cu inima pe care le avea de mult timp.

Vedeta a declarat că nu a apucat niciodată să se descarce, după ce tatăl ei a trecut în neființă.„De câte ori mă gândesc la tatăl meu îmi vine să-l sun. Eu nu am reușit niciodată să plâng și să mă descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiată de tata decât de mama. Eu nu am apucat să mă exteriorizez și de câte ori mă gândesc la el este foarte dureros”, a mărturisit Maria Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: