Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Maria Constantin a plecat în Italia. Cum se mai înțelege cu iubitul ei

Motivul pentru care Maria Constantin a plecat în Italia. Cum se mai înțelege cu iubitul ei

Motivul pentru care Maria Constantin a plecat în Italia. Cum se mai înțelege cu iubitul ei

Motivul pentru care Maria Constantin a plecat în Italia. Artista a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul ei, Robert. 

Motivul pentru care Maria Constantin a plecat în Italia. Cum se mai înțelege cu iubitul ei

Maria Constantin și Robert Stoica trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Cei doi au vorbit despre nuntă și sunt mai hotărâți ca niciodată să-și întemeieze o familie. Artista se află în prezent în Italia, iar acolo a însoțit-o și Robert.

„Am avut o nuntă de români foarte frumoasă aici în Italia. Îmi vizitez și sora. Le împart pe toate. Am avut parte și de o vacanță foarte frumoasă și am încercat să vizităm și locuri în care eu nu am mai fost. Noi peste tot mergem împreună și mi se pare normal să fie așa, pentru că ne susținem și ne ajutăm unul pe celălalt. Asta e foarte important pentru mine și n-aș putea să plec singură. (…) Așa e normal într-o familie, noi chiar suntem o familie. Ne comportăm ca și cum am fi avut această relație de 100 de ani. Este sufletul meu pereche. (…) Familia este cea mai importantă și consider că în sfârșit am găsit această famiilie”, a spus Maria Constantin la Antena Stars.

Motivul pentru care Maria Constantin a amânat nunta cu iubitul ei

Robert Stoica a pătruns în viața Mariei Constantin într-o perioadă în care interpreta de muzică populară avea foarte mare nevoie de un sprijin emoțional. După două căsnicii eșuate, artista a îndrăznit să își deschidă din nou sufletul în fața unui bărbat și se pare că a luat cea mai bună decizie, pentru că fericirea i se poate citi cu ușurință pe chip.

Cu toate că de când formează un cuplu cu Robert Maria Constantin a afirmat de multe ori că și-ar dori să îmbrace din nou rochia de mireasă, solista nu mai este de aceeași părere, căci a anunțat amânarea marelui eveniment.

Cântăreața a declarat că motivul pentru care și-a luat, momentan, gândul de la căsătorie este contextul pandemic în care țara noastră se află, cu toate că partenerul ei i-a pus deja marea întrebare și s-au logodit: „Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată, este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit!”, a declarat Maria Constantin, pentru Click.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: