Redactia.ro
Home » Monden » Maria Constantin vrea să fie mămică pentru a doua oară? Artista și-a găsit liniștea

Maria Constantin vrea să fie mămică pentru a doua oară? Artista și-a găsit liniștea

Maria Constantin vrea să fie mămică pentru a doua oară? Artista și-a găsit liniștea

Maria Constantin se gândește la al doilea copil! Artista duce o viață liniștită alături de Robert Stoica și a făcut declarații uluitoare despre viața ei!

Maria Constantin vrea să fie mămică pentru a doua oară? Artista și-a găsit liniștea

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La vârsta de 34 de ani, aceasta se poate considera în prezent o femeie împlinită. Cu o carieră în plină ascensiune și un iubit care o iubește și o răsfață în fiecare moment, cântăreața este foarte fericită. De curând, aceasta a făcut o serie de declarații despre un posibil al doilea copil.

Artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica, bărbatul care a reuşit să îi cucerească iremediabil inima. În cadrul unui interviu, blondina a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. În trecut, aceasta a suferit din cauza relaţiilor pe care le-a avut, a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are băiatul, pe Codruț. A fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019, iar anul trecut Maria Constantin a încheiat relaţia pe care a avut-o cu Dacian Varga. Cu toate acestea, cântăreaţa nu şi-a pierdut speranţa ca într-o bună zi să îl găsească pe alesul inimii sale. De câteva luni, interpreta se iubeşte cu Robert, bărbatul care ar putea să o facă în curând mămică.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (n.r. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu. Important este că sunt foarte bine, s-au așezat lucrurile și în viața mea când nu mă așteptam”, a declarat aceasta.

Cum se înțelege Maria Constantin cu părinții iubitului ei

De asemenea, artista a mai mărturisit cum a fost prima întâlnire cu părinții iubitului ei. Din câte se pare, Maria Constantin nu a fost nevoită să facă prea multe eforturi pentru a fi plăcută de soacră și a reușit rapid să-i intre la suflet.

”La prima întâlnire pot spune că nu am avut emoții și ne-am comportat firesc.  Mă bucur că acum fac parte din familia lor, mai ales că eu nu-i mai am decât pe mama și pe frații mei. Pot spune că ne-am mărit familia. Chiar ne înțelegem foarte bine. Am fost primită de fiecare dată cu brațele deschise. Sunt niște oameni extraordinari. Sunt ca și părinții mei și spun asta pentru m-au făcut să simt că fac parte din familia lor. Și e normal să îi consider familia mea. Cred că apreciază foarte mult că suntem noi fericiți și că Robert, copilul lor, este fericit. Nu trebuie să facă ceva special pentru a mă face să mă simt bine”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: