Redactia.ro
Home » Monden » Motivul pentru care Maria Constantin a amânat nunta cu iubitul ei. ”Dacă nu a fost să fie, asta este”

Motivul pentru care Maria Constantin a amânat nunta cu iubitul ei. ”Dacă nu a fost să fie, asta este”

Motivul pentru care Maria Constantin a anulat nunta cu iubitul ei. ”Dacă nu a fost să fie, asta este”

Maria Constantin și-a amânat nunta cu iubitul ei. Celebra interpretă de muzică populară a anunțat că nu se mai gândește momentan să facă marele pas. Care este de fapt motivul?

Motivul pentru care Maria Constantin a amânat nunta cu iubitul ei. ”Dacă nu a fost să fie, asta este”

Robert Stoica a pătruns în viața Mariei Constantin într-o perioadă în care interpreta de muzică populară avea foarte mare nevoie de un sprijin emoțional. După două căsnicii eșuate, artista a îndrăznit să își deschidă din nou sufletul în fața unui bărbat și se pare că a luat cea mai bună decizie, pentru că fericirea i se poate citi cu ușurință pe chip.

Cu toate că de când formează un cuplu cu Robert Maria Constantin a afirmat de multe ori că și-ar dori să îmbrace din nou rochia de mireasă, solista nu mai este de aceeași părere, căci a anunțat amânarea marelui eveniment.

Cântăreața a declarat că motivul pentru care și-a luat, momentan, gândul de la căsătorie este contextul pandemic în care țara noastră se află, cu toate că partenerul ei i-a pus deja marea întrebare și s-au logodit: „Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată, este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit!”, a declarat Maria Constantin, pentru Click.ro.

Maria Constantin vrea să fie mămică pentru a doua oară

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste din România. La vârsta de 34 de ani, aceasta se poate considera în prezent o femeie împlinită. Cu o carieră în plină ascensiune și un iubit care o iubește și o răsfață în fiecare moment, cântăreața este foarte fericită. De curând, aceasta a făcut o serie de declarații despre un posibil al doilea copil.

Artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica, bărbatul care a reuşit să îi cucerească iremediabil inima. În cadrul unui interviu, blondina a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mămică. În trecut, aceasta a suferit din cauza relaţiilor pe care le-a avut, a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are băiatul, pe Codruț. A fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019, iar anul trecut Maria Constantin a încheiat relaţia pe care a avut-o cu Dacian Varga. Cu toate acestea, cântăreaţa nu şi-a pierdut speranţa ca într-o bună zi să îl găsească pe alesul inimii sale. De câteva luni, interpreta se iubeşte cu Robert, bărbatul care ar putea să o facă în curând mămică.

”Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (n.r. dacă-și dorește un frățior sau o surioară), nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu. Important este că sunt foarte bine, s-au așezat lucrurile și în viața mea când nu mă așteptam”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: