Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Nu o să-ți vină să crezi!

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (7) Cum arată mama Mihaelei Rădulescu

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Fosta soție a lui Ștefan Bănică a devenit cunoscută în România în urmă cu mulți ani. Mihaela Rădulescu a fost implicată în mai multe relații controversate, iar după ce a divorțat de tatăl fiului ei, a părăsit țara natală. Cu toate astea, puțină lume știe cum arată mama sa.

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Nu o să-ți vină să crezi!

Cum arată mama Mihaelei Rădulescu. Vedeta nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mihaela Rădulescu este extrem de cunoscută în România, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi. Cu toate astea, puțini sunt cei știu cum arată mama vedetei. Mihaela a preferat să-și țina mama departe de ochii lumii, fiind un sprijin moral pentru ea. Tatăl prezentatoarei tv s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani, iar mama sa a fost mereu aproape de ea.

Mihaela Rădulescu și-a dus mama pe Coasta de Azur pentru a o ajuta în creșterea fiului ei, iar după ce acesta a crescut, vedeta a adus-o înapoi pe cea care i-a dat viața. „După ce a murit tata am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie. Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească, etc. Acum s-a întors în România unde le are alături pe prietenele ei.„, a dezvăluit vedeta într-un podcast.

Mama Mihaelei Radulescu

Marilena Țiganu a fost implicată în creșterea lui Ayan. Aceasta a fost profesoară de limba română, fiind un real sprijin pentru vedeta în perioada în care au locuit împreună la Monaco.

Mihaela Rădulescu, despre relația cu fiul ei

Fiul Mihaelei Rădulescu are 17 ani, iar vedeta este foarte apropiată de băiatul său. Ayan Schwartzenberg urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco. iar după terminarea acestuia vrea să meargă la o facultate de prestigiu. “Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată.Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru revista VIVA.

Mihaela Rădulescu a declarat că regretă divorțul de tatăl copilului ei. „Regret, dacă pot spune separarea de tatăl copilului meu și mai ales regret că nu am fost mai cerebrală la vremea respectivă, să cântăresc mai mult decizia.” , a spus vedeta.

Cu toate astea, vedeta de la PRO TV este fericită alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Cei doi formează un cuplu minunat și au în comun aceleași pasiuni: adrenalina, caii putere și competițiile sportive. Mihaela locuiește în continuare la Monaco, dar atunci când este implicată în proiecte tv, vedeta se întoarce în România pentru perioade determinat. Iubitul a avertizat-o încă de la începutul relației că nu își dorește să copii, iar Mihaela i-a îndeplinit dorința. Cei doi sunt fericiți împreună și nu ezită să se afișeze împreună la numeroase evenimente sportive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: