Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Vlăduței Lupău. Artista a sărbătorit-o pe cea care i-a dat viață

Cum arată mama Vlăduței Lupău. Artista a sărbătorit-o pe cea care i-a dat viață

GALERIE FOTO (8) Vlăduța Lupău a moștenit dragostea pentru animale de la mama sa

Cum arată mama Vlăduței Lupău. Sărbătoare mare în familia Lupău. Mama artistei a împlinit 60 de ani, iar Vlăduța a sărbătorit-o postând un clip video pe rețelele de socializare. Cum arată cea care i-a dat viață?

Cum arată mama Vlăduței Lupău. Artista a sărbătorit-o pe cea care i-a dat viață

Cum arată mama Vlăduței Lupău. Este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere, dar a preferat să fie discretă cu viața personală. Vlăduța Lupău apare rar în compania familiei sale, dar marți, vedeta și-a sărbătorit mama, care a împlinit 60 de ani. Cu această ocazie a postat câteva imagini de colecție cu cea care i-a dat viață. Vlăduța i-a urat ”la mulți ani” mamei sale în cadrul unor InstaStories. Măriora Lupău preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu apare prea des în compania fiicei sale. Chiar și așa, cele două au o relație apropia, dar artista a recunoscut că între ea și mama ei mai există tensiuni. „La muuuuulți ani, mami! (…) Uneori mă enervează, desigur! Și eu pe ea!”, a scris Vlăduța lupău în cadrul InstaStory-urilor.

Măriora Lupău nu-și arată deloc vârsta, fiind o femeie foarte cochetă și elegantă. De Ziua Femeii, cântăreața a postat o altă imagine cu mama ei, bucurându-și fanii.

Vlăduța Lupău a moștenit dragostea pentru animale de la mama sa

Vlăduța Lupău a urma cursurile Facultății de Medicină Veterinară, pe care mai mulți membrii din familie au terminat-o. Artista nu s-a mulțumit doar cu asta și a urmat și studiile doctorale în același domeniu. Cu toate astea, este pasionată de muzică, iar acum este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. „Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar”, a mai spus artista.

Mama Vlăduței Lupău este medic veterinar, iar tatăl său este inginer zootehnist. De aici, și dragostea pentru animale. Deși are o viață împlinită, artista regretă faptul că nu trece prea des pe la casa părintească din cauza concertelor și a evenimentelor. Șatena cunoaște scena de la 4 ani,iar de-a lungul timpului a cunoscut sacrificiile pe care le face un artist. „Dragi prieteni, pe la 4 ani am avut primul spectacol unde trebuia să cânt o melodie împreună cu fratele meu. No’ şi am urcat noi pe scenă, oameni ne-o aplaudat! Că eram mici şi cred că şi tare simpatici şi eu deja mi-am luat-o în cap cred. De ce? Pentru că atunci când trebuia să încep prima strofă eu am început cu un plâns de toată frumusețea după care am ieșit în glorie de pe scenă! Adică am rupt-o la fugă. Cam asta e un moment fain”, a povestit artista.

În 2019, Vlăduța s-a căsătorit cu fotbalistul Adrian Rus, după cinci ani de relație. ”Îmi era foarte simpatică și zâmbetul mi-a plăcut cel mai mult la ea. Dacă nu făceam eu primul pas, poate eram tot în aceeași relație de prietenie”, a declarat Adrian Rus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: