Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, făcută cu Mihaela. Locuieşte în SUA şi nu suportă celebritatea

Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, făcută cu Mihaela. Locuieşte în SUA şi nu suportă celebritatea

GALERIE FOTO (8) Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea se poate mândri. Omul de afaceri are 9 copii cu patru femei. Copiii acestuia au vârste cuprinse între 1 și 22 ani. Fostul acționar de la Dinamo a fost căsătorit cu Mihaela, cu care are trei copii, cu Alina, cu care are doi copii și cu Valentina Pelinel, cu care are trei copii. De asemenea, Borcea mai are un copil cu avocata Simona Dana Voiculescu. Cum arată fiica cea mare a omului de afaceri?

Cum arată Melissa, fiica cea mare a lui Cristi Borcea, făcută cu Mihaela. Locuieşte în SUA şi nu suportă celebritatea

Cristi Borcea are o familie numeroasă. Omul de afaceri are nouă copii cu patru femei. Borcea are cinci fiice și patru băieți. Cea mai mare dintre fiice este Melissa în vârstă de 17 ani, pe care o are împreună cu Mihaela Borcea, prima soție. Melissa mai are doi frați, Patrick, în vârstă de 22 de ani și Angelo, geamănul ei.

Tânăra seamănă cu tatăl său foarte bine, aceasta uimind publicul cu fotografiile postate pe Instagram. Cristi Borcea se poate declara un tată fericit, având o fiică de milioane, care îi seamănă foarte mult. Tânăra a postat o imagine pe rețelele de socializare care îi pune în evidență ochii albaștrii.

Copiii lui Cristi Borcea

În afară ce cei trei copiii pe care îi are cu Mihaela Borcea, prima soție, Cristi mai are doi copiii cu Alina Vidican, George, de șapte ani și Gloria de numai patru ani.

Totodată, afaceristul în vârstă de 50 de ani mai are o fetiță cu avocata Simona Voiculescu, pe Andreina Carolyn Christine, de 11 ani, și trei copiii cu actuala soție Valentina Pelinel, Milan de trei ani, și gemenele Indira și Rania, de 1 an. Cristi Borcea a petrecut cinci ani în închisoare, fiind acuzat pentru deturnare de fonduri, prejudicierea statului și fals în acte.În această perioadă, Borcea a conceput patru copii, cei trei cu Valentina și Gloria, cu ALin Vidican.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: