Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Artistul: „Am avut noroc”

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Artistul: „Am avut noroc”

GALERIE FOTO (2) Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul?

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est a trecut prin momente cutremurătoare înainte de sărbători, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. La finalul lunii noiembrie, Mihai a fost internat la Terapie Intensivă în Spitalul Municipal Medgidia, unde a stat aproape trei săptămâni, după care a fost mutat în secția Internă, unde a fost ținut despre observație. Cum se simte Mihai acum?

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Artistul: „Am avut noroc”

Cum arată Mihai de la 3SE după ce s-a luptat cu COVID-ul? Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est a avut parte de momente dramatice după ce a fost infectat cu noul coronavirus la finalul lunii noiembrie. Artistul s-a zbătut între viață și moarte, după ce a stat trei săptămâni internat la Terapie Intensivă,ulterior fiind mutat în secția Internă. După multă răbdare și speranță, solistul de la 3 Sud Est s-a întors sănătos la familia sa, care s-a rugat neîncetat pentru sănătatea artistului. Mihai a vorbit despre această perioadă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. „Am avut o perioada în care era să plec din această lume. Am fost la limită. Prima dată am zis că e o simplă răceală, am dat-o cu paracetamol, cum face toată lumea, apoi am început să mă simt din ce în ce mai rău. Am zis ca e clar, fiind în pandemie, și asta e. Am mers, am făcut test, am ieșit pozitiv. Am chemat și salvarea, testul a ieșit tot pozitiv. Respiram din ce în ce mai greu.Aveam șanse la viață undeva la 5%. Alte probleme de sănătate nu știam să am. Probabil a fost ceva ascuns la plămâni. Răceli mici, ascunse, care, în timp, și-au spus cuvântul”, a declarat Mihai.

Mai mult, cântărețul i-a mulțumit doctorului Ion Alexie care s-a ocupat de protocolul de tratament, cu plasmă și medicamente.

Mihai Budeanu si sotia sa de 1 ianuarie

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est

Din fericire, solistul de la 3 Sud Est se simte bine în acest moment, petrecându-și sărbătorile de iarnă alături de familia sa. Mai mult, acesta a declarat că nu are sechele și încearcă în fiecare zi să facă câte o activitate. „În prezent, nu am nicio problemă. Sechele nu există, memoria merge bine. Încerc în fiecare zi să-mi găsesc ceva de lucru, plimbare, merg la magazin, urc scări, trebuie să-mi revin. O să mai las să treacă un timp pentru a merge la sală și pentru a-mi reveni total din punct de vedere fizic”, a mai spus Mihai.

Potrivit lui Mihai, pe tot parcursul spitalizării, colegul său, Laurențiu Duță a fost alături de el și l-a sprijinit necondiționat, motiv pentru care i-a mulțumit în direct. De asemenea, artistul le-a mulțumit și fanilor care i-au trimis mesaje de susținere, asigurându-i că se simte foarte bine. „Alături de mine a fost familie, au fost colegii. Laurențiu a ținut tot timpul legătura cu medicii, să fie sigur că e totul în regulă sau că nu-mi lipsește ceva. Am primit și multe mesaje de la fani. Le mulțumesc enorm. Toți acești oameni s-au rugat pentru mine”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: