Redactia.ro
Home » Monden » Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3SE. Artistul va fi transferat

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3SE. Artistul va fi transferat

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3SE

Informații noi despre starea de sănătatea a lui Mihai de la 3SE. Artistul Mihai Budeanu a fost internat în spital în urmă cu două săptămâni, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Solistul trupei 3 Sud-Est a îndurat clipe grele cât, deoarece starea sa de sănătate se agrava pe zi ce trecea. Din fericire, acesta se simte mai bine și va fi mutat de la ATI într-un salon.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Mihai de la 3SE. Artistul va fi transferat

Mihai de la 3SE a trecut prin clipe de neuitat după ce în urmă cu două săptămâni a fost internat în spital la ATI, fiind testat pozitiv cu noul coronavirus. După o luptă pentru viață la Terapie Intensivă, solistul trupei 3 Sud Est va fi transferat de la ATI la salon, starea sa de sănătate fiind mult mai bună. Conform unui membru al familiei lui, acesta va fi transferat într-un centru medical de refacere. ”Mihai e mai bine, dar tot în terapie intensivă. Zilele acestea o să fie mutat în salon. O să mai stea și acolo un timp, apoi îi vor duce la un centru de recuperare, încă nu a fost anunțat unde”, au declarat surse pentru Playtech.ro. De asemenea, conform sursei de mai sus, soția dar și cei doi copii ai artistului au fost și ei infectați cu COVID-19, iar miercuri, 2 decembrie, aceștia  vor ieși din izolare. ”Ema a avut grijă ca lui Mihai să nu îi lipsească nimic, chiar dacă și ea a fost închisă în casă. I-a trimis prin cineva pachete cu mâncare și cu haine la spital, le-a preluat o asistentă medicală”, a mai spus sursa.

Mai mult, colegii săi de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș și-au anunțat fanii pe rețelele de socializare că Mihai se simte mult bine, depășind starea critică. „Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea”, au anunțat membrii trupei în mediul online. La scurt timp după postarea mesajului a apărut un comentariu emoționant din partea fiicei unei asistente care l-a îngrijit pe artist.“Stiu ca mama a avut grija de colegul vostru si inca are. Sanatate multe si recuperare rapida”, a scris Lorena Neculai pe Facebook.

Mihai de la 3SE a fost testat pozitiv cu coronavirus

Pe 19 noiembrie, Mihai Budeanu, solistul trupei 3SE a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar starea sa de sănătate s-a agravat, ulterior fiind internat la spitalul din Municipal Mangalia. La scurt timp, medicii au declarat că nu beneficiează de tratamentul cu plasmă, motiv pentru care l-au transferat pe Mihai de la 3SE la Spitalul Municipal Medgidia. Astfel, solistul a fost salvat după ce a făcut tratamentul cu plasma. ”Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat colegul lui, Viorel Sipoș. Artistul, în vârstă de 44 de ani este așteptat acasă de cei doi copii și de soția sa, Emi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: