Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Mikaela, fiica de 14 ani a Iuliei și a lui Mihai Albu. Este o tânără frumoasă și pasionată la rândul ei de modă

Cum arată Mikaela, fiica de 14 ani a Iuliei și a lui Mihai Albu. Este o tânără frumoasă și pasionată la rândul ei de modă

GALERIE FOTO (4)

Să ai părinți celebri este un lucru care adesea atrage atenția asupra ta. Dacă părinții sunt cunoscuți pentru stilul lor impecabil și pentru pasiunea pentru modă, așteptările sunt și mai mari.

Mikaela, fiica lui Iulia și Mihai Albu, nu numai că răspunde acestor așteptări, dar pare să se bucure de ele, arătând o pasiune reală pentru modă și frumusețe.

Cum arată Mikaela Albu la numai 14 ani

Mikaela Albu, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, a devenit o prezență tot mai vizibilă pe scena social media. În vârstă de doar 14 ani, Mikaela a împărtășit recent pe contul ei de socializare imagini de la mare, unde s-a bucurat de vacanță în Bulgaria, alături de mama sa, Iulia.

Frumusețea ei, cu un zâmbet strălucitor, un corp de balerină și păr mătăsos, atrage atenția la prima vedere. În plus, pare că Mikaela acordă o mare atenție felului în care arată, știind să aleagă ținute care îi pun în evidență atuurile.

Mikaela se bucură de un real succes în rândul internauților, mulți dintre aceștia lăudându-i frumusețea și stilul. Comentariile la postările ei pe Instagram sunt pline de complimente și cuvinte de apreciere.

Fără îndoială, Mikaela, fiica lui Iulia și Mihai Albu, pare să fie un model de urmat pentru tinerii de vârsta ei. Cu o prezență online tot mai vizibilă și un stil impecabil, vom aștepta cu nerăbdare să vedem cum va evolua aceasta și ce provocări va accepta în viitor. Până atunci, ne bucurăm de imagini cu ea și ne lăsăm inspirați de frumusețea și stilul ei natural.

Pasiunea pentru fashion, o moștenire de familie

Pentru a afla mai multe detalii despre pasiunea lui Mikaela pentru modă, tatăl ei, Mihai Albu a făcut câteva mărturisiri neașteptate. Acesta a mărturisit că fiica lui a fost și este pasionată de modă de când o știe.

Se pare că tânăra adoră să meargă al cumpărături și să probeze tot felul de ținute alături de tatăl său. De asemenea, este și extrem de talentată la desen de modă, ceea ce îl face pe Mihai Albu să creadă că va urma o carieră în acest domeniu.

„Mikaela desenează destul de mult, în timpul liber, îi place și este foarte atrasă foarte mult de frumos…de tot ce înseamnă artă. Chiar desenul de modă o atrage foarte mult. Are probabil pasiunea aceasta pentru fashion pe care o moștenește de la mine, dar și de la mama sa. Este atrasă de frumos, de estetic. Probabil de multe ori încearcă să o copieze pe mama ei. Pe mine mă întreabă de multe ori lucruri despre stilul vestimentar.

Mergem la shopping destul de des, chiar îi place. Îi place foarte mult să și probeze haine, chiar dacă nu le cumpără. Este foarte atrasă de ținute mai sport, dar îi plac și cele elegante am observat. Le combină cum știe ea mai bine, pentru că este în tendințe, îi plac ținutele mai lejere, mai largi și o prind foarte bine”, a declarat, Mihai Albu, pentru Click!.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: