Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată mormântul Stelei Popescu. Regretata actriță nu a fost uitată de români

Cum arată mormântul Stelei Popescu. Regretata actriță nu a fost uitată de români

GALERIE FOTO (4) Cum arată mormântul Stelei Popescu

Cum arată mormântul Stelei Popescu. Stela Popescu a dispărut dintre noi în urmă cu trei ani, lăsând o durere imensă în sufletul celor apropiați. Actrița a fost înmormântată în Cimitirul Cernica, iar mormântul acesteia este acoperit cu flori roșii și coronițe de Crăciun lăsate de admiratorii regretatei acrițe.

Cum arată mormântul Stelei Popescu. Regretata actriță nu a fost uitată de români

Cum arată mormântul Stelei Popescu. Stela Popescu a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, iar moartea sa a șocat întreg publicul. Aceasta s-a stins din viață în noiembrie 2017 și a fost înmormântată în Cimitirul Cernica. La trei ani de la moartea actriței, fanii acesteia încă își mai aduc aminte de ea, iar mulți dintre ei merg la mormântul acesteia.Cum arată mormântul Stelei Popescu. Admiratorii actriței merg des la mormântul ei și îi duc flori, coronițe și îi aprind lumânări. Locul de veci al actriței este întotdeauna îngrijit, iar lumânările ard non-stop, pentru că cei care i-au urmărit filmele și piesele de teatru merg des la mormântul ei.

De Crăciun, la mormântul Stelei Popescu, zeci de oameni au mers să-i aprindă lumânări, să-i pună coronițe de brad și flori roșii. Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, fiind înmormântată în Cimitirul Cernica, lângă soțul ei. Îndrăgita actriță a fost găsită fără suflare în casă de fiica sa, care a chemat ambulanța imediat la fața locului. Potrivit medicilor, actrița a fost găsită la 12 ore de la deces. O persoană apropiată actriței a declarat că fiica sa, Doina Maximilian nu mai trece atât de des pe la mormântul mamei sale. „Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”, povestea femeia.

Alexandru Arșinel, despre moartea actriței Stela Popescu

Colegul său de breslă Alexandru Arșinel nu a putut trece peste moartea colegei și prieteni sale de o viață Stela Popescu. Acesta a spus că talentata actriță îi lipsește enorm. „Au trecut doi ani de zile de când Stela nu mai este printre noi. Îmi lipseşte enorm! Şi ca parteneră de scenă, şi ca prietenă. Stela întodeauna va reprezenta o persoană căreia îi simţi lipsa atunci când nu mai este. Simt nevoia de a juca şi de a discuta cu ea, de a mă întâlni cu oameni vizavi de ceea ce a însemnat ea, un adevărat stâlp al comediei româneşti”, a povestit Alexandru Arșinel.

Cu două zile înainte de a muri, Stela Popescu a fost invitată la o gală în cadrul căreia a urcat pe scena pentru a-i fi înmânat premiul pentru întreaga sa carieră. În acel moment, toți cei invitați au văzut o Stela Popescu total diferită. Acesta este vizibil afectată, a avut un discurs incoerent, era extrem de agitatp iar expresia feței era complet nefirească. Cel mai ciudat a fost faptul că vedeta a scăpat premiul din mână fără să observe. „Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeți în halul ăsta„,a spus aceasta. După moartea sa, Oana Pellea a postat un mesaj emoționant despre ceea ce s-a întâmplat cu marea actriță. „Stela s-a retras, s-a dus acasă și a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare incredibil că nimeni din sala nu a înțeles că începuse să moară în fața lor. Doamen, cât de nepăsători, indiferenți și grăbiți trecem unii pe lângă alții”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: