Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Nelson Mondialu’ în tinerețe. Semăna cu Elvis Presley

Cum arăta Nelson Mondialu’ în tinerețe. Semăna cu Elvis Presley

Nelson Mondialu’, celebrul interlop din Cluj, a șocat printr-o postare pe rețelele de socializare. Bărbatul în vârstă de 57 de ani a făcut publice fotografii din tinerețe. Era total diferit față din prezent și se laudă că semăna cu faimosul artist Elvis Presley.

Cum arăta Nelson Mondialu’ în tinerețe. Semăna cu Elvis Presley

Nelson Mondialu’ era total diferit în tinerețe față de cum arată în prezent. De necrezut, dar clujeanul semăna cu Elvis Presley. Nelson a explicat de unde avea moștenită acea frumusețe, informează Cancan.

Interlopul a spus că frumusețea de atunci a moștenit-o de la mama lui. Femeia avea un aspect fizic foarte plăcut și uimea cu prezența ei de fiecare dată.

M-am născut în 1963, pe 16 iulie. Dimineața pe la patru, când se îngână ziua cu noaptea, ursitorele se adunase toate care de care să mă blagoslovească cu noroc și deșteptăciune, putere și frumusețe. Mare bucurie – am fost primul copil într-o familie săracă, dar făcut din dragoste. Tata era taxator pe autobuz făcea cursa Cluj-Dej – așa a întâlnit-o pe mama. Toți țiganii din cartier spuneau că a fost foarte frumoasă, toți se minunau de frumusețea ei, chiar dacă ea era româncă” , a spus Nelson.

De ce a fost botezat clujeanul cu numele de ”Nelson”

De altfel, clujeanul mărturisește că și tatăl său era un bărbat atrăgător. Atunci când l-au botezat ”Nelson”, părinții săi s-au certat până să ajungă la un sens comun. Asta în timp ce și bunica a venit cu propunerea de ”Simone”. Totodată, Nelson a precizat că la șase luni de la nașterea lui, tatăl său a fost arestat pentru ultraj

„Bine, și tata era bărbat bine și arătos. Când să îmi dea un nume, a fost cearta mare în familie: bunica fiind pocăită a avut pretenția să-mi spună Simone, iar Nelson vine de la mama Livia Sonya și de la tata Nelu, ei au căzut de acord să-mi dea fiecare primele 3 litere de la prenume și a ieșit Nelson. După 6 luni, tata a fost arestat 8 luni pentru ultraj, eu am rămas singur cu mama” a mai povestit Nelson Mondialu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: