Redactia.ro
Home » Monden » Cât încasează Nelson Mondialu din clipurile video pe Youtube. Nu te așteptai la asta!

Cât încasează Nelson Mondialu din clipurile video pe Youtube. Nu te așteptai la asta!

Cât încasează Nelson Mondialu din clipurile video pe Youtube.

Cât încasează Nelson Mondialu din clipurile video pe Youtube. Nelson Mondialu a devenit vedetă în urma videoclipurilor pe care le postează pe canalul său de Youtube.Acesta a ajuns să câștige sume mari de bani din videoclipurile sale.

Cât încasează Nelson Mondialu din clipurile video pe Youtube. Nu te așteptai la asta!

Cât încasează Nelson Mondialu din clipurile video pe Youtube. Nelson Mondialu este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Tatăl lui Livian de la Puterea Dragostea reușește să aibă mii de vizulizări pe canalul său de Youtube, unde postează clipuri video foarte des. Acesta a încărcat pe canalul de Youtube 2,994 de video-uri, de când și-a deschis contul, în 2011. Nleson Mondialu a strâns 612 mii de abonați pe platoforma sa, iar în acest timp, numărul de vizulizări este impresionant. În total, videoclipurile lui Nelson Mondialu au strâns aproape 30 milioane de vizualizări, 309,490,884. Cu toate astea, în ultima vreme, interesul pentru filmulețele sale, pare să fie din ce în ce mai scăzut. Dacă la începutul anului canalul său avea  2.197.630 vizualizări, în 2020, cifrele erau mult mai mari. În noiembrie 2020, Nelson Mondialu a strâns 8.252.777 de vizualizări,, iar o lună mai târziu acesta avea 5.075.195.

Conform aproximărilor disponibile pe platforma socialblade.com, în ultimele 30 de zile, Nelson Mondialu ar fi primit o suma cuprinsă între 681 și 10.900 de dolari din videoclipurile încărcate pe Youtube. O sumă exactă este greu de fixat, pentru că fiecare clip este monetizat diferit. Cert este că, într-un singur an, doar din această activitate, Nelson Mondialu ar putea câștiga între 8.2 și 130 de mii de dolari.

Într-un canal de pe Youtube, Nelson Mondialu a vorbit despre momentul în care a fost atacat cu bestialitate. „ Am fost abuzat..Nupot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, a spus Nelson Mondialu, într-un vlog.

De asemenea, acesta a susținut că atacatorii au vrut să îl agreseze sexual. „M-au dat așa mulți și m-au speriat.A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine.Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?” și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată.     Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi.Tot ce au făcut a fost indecent. Au vrut să mă și violeze.”, a mai spus Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu, scandal cu Bianca Comănici

Deși este cunoscut în întreaga țară pentru vlog-urile sale, Nelson Mondialu este și tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei. După ce Livian a format un cuplu cu Bianca Comănici, tatăl acestuia a fost împotriva relației celor doi, acuzând-o de mai multe ori în mediul online că vrea să-i manipuleze copilul. Ulterior cei doi s-au despărțit, iar în prezent câștigătoarea celor două sezoane de la Puterea Dragostei suferă în tăcere.

Deși a fost atacată de fostul socru, Bianca nu s-a lăsat intimidată de acesta și l-a atacat dur pe Nelson Mondialu. ‘Am rămas și eu șocată de ce-a putut să spună un individ, un om psihic instabil, că nu-l pot numi altfel, care trebuie internat la ospiciu. Ar trebui să se sesizeze cineva că el nu are dreptul să stea liber pe stradă, ar trebui închis la ospiciu. Am avut prea mult respect pentru unele persoane, pe altele le respect în continuare, nu am o problemă cu ele, a spus Bianca Comănici la adresa lui Nelson Mondialu. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: