Redactia.ro
Home » Monden » Nelson Mondialu s-a despărțit de soție! ”M-am despărțit de oconașă! Plec la…”

Nelson Mondialu s-a despărțit de soție! ”M-am despărțit de oconașă! Plec la…”

Nelson Mondialu s-a despărțit de soție! ”M-am despărțit de oconașă! Plec la...”

Nelson Mondialu a făcut un anunț șocant! Acesta a declarat că nu mai formează un cuplu cu Liana, mama lui Livian de la Puterea Dragostei.

Nelson Mondialu s-a despărțit de soție

În urmă cu doar câteva ore, Nelson Mondialul a dat o veste șocantă despre căsnicia lui! Se pare că tatăl lui Livian de la Puterea Dragostei a decis să plece de acasă și să se desparță de Liana, femeia care a fost alături de el mai mulți ani. Mai mult, acesta a declarat că va pleca din țară și că este în drum spre Germania.

”Mă duc fraților în Germania. Mă duc în Germania la Gina Furman. M-am despărțit de muiere. M-am despărțit de oconașă! M-am despărțit pentru că nu mai era zoală cu ea. Nu mai aveam oala caldă. Înțelegeți?”, a spus Nelson în timpul unui live.

Vestea vine după ce, în urmă cu câteva săptămâni bune, Liana a plecat de acasă, iar el a rugat-o neîncetat să se întoarcă la el și să nu îl părăsească. După atâtea insistențe, e pare că femeia a acceptat să-i mai dea o șansă, chiar dacă era hotărâtă să renunțe la căsnicia care a început în urmă cu câțiva ani, potrivit wowbiz.ro.

Nelson Mondialu a fost părăsit de Liana

Atunci când Liana a plecat de acasă, dornică să rupă legătură cu Nelson Mondialul, bărbatul a postat un clip pe Youtube unde i-a transmis un mesaj șocant mamei copilului lui. Potrivit acestuia, femeia ar fi dispărut de acasă și ar fi vrut să îl părăsească pentru „o bucată de maioș”.

”Deagaba îmi spui mie că mă iubești, dacă corazonul tău bate pentru altcineva. Degeaba îmi spui mie „Trăiască familia ta”, dacă tu te uiți după buzunarul tău. Ăștia care intrați și comentați aiurea de mine, eu vă dau clasă și în casă și afară.

Vă plimb cu covrigul și tot eu îl mănânc. Toți sunteți bombardieri, de unde atâta șmecherie? Nu-s curios.25 de ani mi-a mâncat tinerețea. Pentru o bucată de maioș și-a luat toate hainele și a plecat. Maioș sau ce, acum nu știu! Aici e maioș… A luat hainele și s-a dus. Din seara asta sunt disponibil. Sunt singur, sunt disponibil… Ai și tu o vârstă decentă, 20-25 de ani. Până în 30… N-ai mustață, n-ai păr pe tine, n-ai crengi în cap”,a spus Nelson Mondialu, într-un videoclip postat pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: