Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum arăta Nicki Minaj înainte de operațiile estetice. Diferența este uriașă

Cum arăta Nicki Minaj înainte de operațiile estetice. Diferența este uriașă

GALERIE FOTO (6)

Operațiile estetice au schimbat-o de-a dreptul pe cântăreața americană, Nicki Minaj. Înainte de a fi celebră, Nicki Minaj arăta cu totul altfel, față de cum arată în prezent. Implanturi mamare, fesiere și mărirea buzelor cu acid hialuronic sunt unele dintre cele mai vizibile modificărei ale rapperiței.

Cum arată Nicki Minaj înainte de operațiile estetice. Diferența este uriașă

Odată ce a dobândit celebritatea, Nicki Minaj, pe numele real Onika Maraj a apelat la bisturiul medicului estetician. Și-a făcut modificări care i-au adus și mai mult faima, mai ales că și le etalează cu mândrie. Felul cum arăta înainte de intervenții este unul foarte diferit din prezent. Nicki Minaj nu avea silicoane, implanturi fesiere, acid hialuronic și nici părul colorat.

Am putea spune că Nicki Minaj arăta precum o fată normală, având în vedere că dimensiunile sale din prezent sunt unele destul de mari.

În privința părului, rapperița avea și înainte de operații bucle, dar era de culoare neagră, nu colorat ca în prezent.

Nicki Minaj a născut primul său copil. Nu a dezvăluit sexul copilului

În luna octombrie, Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima oară, la 37 de ani. Deși a vrut să țină totul secret, presa a aflat, iar informația a fost scoasă la iveală. Nașterea a avut loc la un spital din Los Angeles, iar părinții, Kenneth Petty și Nicki Minaj nu au dezvăluit sexul copilului. De altfel, abia în luna iunie, Nicki Minaj a anunțat sarcina, care era destul de avansată atunci.

Kenneth Petty, condamnat pentru viol și crimă

Kenneth Petty, în vârstă de 42 de ani, a violat la vârsta de 16 ani o tânără și a amenințat-o cu o armă albă. A mai ucis un bărbat, iar în 2013 a fost eliberat condiționat, după șapte ani de închisoare. Pentru violul minorei, a fost pedepsit cu patru ani de închisoare, potrvit okmagazine.ro

„Avea 15 – 16 ani când a avut acea relație, dar, internetule, nu-mi poți conduce viața și nici nu ai dreptul”, spune Nicki Minaj despre acuzația de viol a iubitului său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: