Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Cum au apărut cei doi la nunta fiului artistei

Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Cum au apărut cei doi la nunta fiului artistei

GALERIE FOTO (7) Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu

Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Artista și medicul Cristian Georgescu au divorțat după mai bine de două decenii de căsătorie. La scurt timp după despărțire, bărbatul și-a făcut o nouă relație. În urmă cu câteva zile, stomatologul a mers împreună cu partenera sa la nunta fiului său.

Cum arată noua iubită a lui Cristian Georgescu, fostul soț al Ancăi Țurcașiu. Cum au apărut cei doi la nunta fiului artistei

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie. Anunțul a fost făcut de îndrăgita artistă în urmă cu doi ani, prin intermediul rețeleleor de socializare. La acea vreme, artista a declarat că ea și tatăl fiului ei, Radu, au decis să meargă pe drumuri separate. La scurt timp, medicul Cristian Georgescu a fost surprins în compania noii sale iubite. Ei bine, cei doi au decis să se nu se mai ascundă, iar fostul soț al Ancăi Țurcașiu s-a prezentat cu iubita sa la nunta lui Radu.

Relația celor doi pare foarte serioasă, având în vedere că au participat împreună la un asemenea eveniment. Într-o imagine de la cununia civilă, atât medicul stomatoog, cât și iubita lui, dar și fiul acestuia, apar cu zâmbetul pe buze. În cadrul imaginilor postate de bărbat pe rețelele de socializare, Cristian Georgescu a postat un mesaj pentru fiul lui și nora sa. „O 9 etapă, în istoria Georgeștilor & Co.Așteptăm nepoți, sau…🤭 Casă de piatră și să le fie cu noroc💝’, a scris fostul soț al Ancăi Țurcașiu pe Instagram.

Anca Țurcașiu, mesaj emoționant după ce fiul ei s-a căsătorit la 23 de ani

Anca Țurcașiu se declară o femeie împlinită. Deși a trecut cu greu peste divorțul de tatăl fiului ei, artista a demonstrat că este o femeie puternică. Recent, vedeta a trăit unul dintre cele mai fericite evenimente din viața ei. Fiul său, Radu, s-a căsătorit cu iubita sa. Vedeta i-a fost alături fiului ei și a vrut să le transmisă celor doi un mesaj emoționant.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm’, a scris și Anca Țurcașiu în mediul online.

Pe 8 mai, Anca Țurcașiu va împlini 52 de ani, iar cu câteva zile în urmă a devenit soacră mare. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, cântăreața a izbucnit în lacrimi după ce a vizionat câteva imagini cu fiul său, de pe vremea când era doar un copil. Vedeta este foarte fericită că Radu și-a găsit sufletul pereche, declarând că nu se va amesteca sub nicio formă în familia fiului ei.

„În niciun într-un caz nu mi-am imaginat această postură într-un fel anume! De altfel, aleasa fiului meu mi-a spus pe numele mic încă din primul moment. Nu știu dacă e cel mai bun cuvânt. Am considerat-o pe Andreea ca și copilul meu.Nici nu se pune problema să mă amestec în povestea lor sau să observ ceva de la distanță. Dacă ei vor dori un sfat sau o părere, atunci, da, cu dragă inimă mă voi implica.Dar altfel, voi fi aici doar pentru a le oferi iubire și protecția mea permanentă’, a sunat „promisiunea de credință’ , a declarat Anca Țurcașiu, relatează impact.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: