Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată o zi din viața celei mai celebre soții de milionar?! Cum se răsfață Luminița Becali pe timp de pandemie

Cum arată o zi din viața celei mai celebre soții de milionar?! Cum se răsfață Luminița Becali pe timp de pandemie

GALERIE FOTO (7)

Luminița Becali se ține departe de lumina reflectoarelor, chiar dacă este una dintre cele mai celebre soții de milionar. Soția latifundiarului din Pipera duce, însă, o viață de vis. Cum arată o zi din viața Luminiței Becali în plină pandemie?

 

Cum se răsfață Luminița Becali pe timp de pandemie

Luminița Becali duce o viață de vis, fiind una dintre cele mai celebre și cele mai respectate soții de milionar. Soția latifundiarului din Pipera  a fost surprinsă în timp ce ieșea dintr-uns alon de unghii din Pipera. Luminița Becali pare extrem de mulțumită de manichiura sa și abia și-a putut lua ochii de la unghiile abia făcute. Soția latifundiarului din Pipera s-a îndreptat către un complex comercial, unde a intrat pentru a-și clăti ochii la produsele de înfrumusețare.

Soția lui Gigi Becali a fost surprinsă de Spynews cu mai multe pungi de cumpărături, semn că banii sunt ultima problemă a Luminiței Becali. Următoarae destinație a vedetei a fost o farmacie, iar noaptea a prins-o pe soția milionarului într-un supermarket din Capitală, d eunde a iețșit cu o pungă plină de produse.

 

Cum s-au cunoscut Luminița și Gigi Becali

Povestea de dragoste dintre Luminița și Gigi Becali este una mai puțin cunoscută, care a început atunc când soția latifundiarului din Pipera era aolescentă. Mai mult, puțini sunt cei care știu că Luminița și Gigi Becali sunt și verișori, dar acest lucru nu i-a împiedicat să devină soț și soție. Patronul de la FCSB și soția lui au trei fiice împreună: Theodora, Alexandra şi Cristina.

Mai mult, Luminița și Gigi Becali s-au cunoscut atunci când aceasta avea doar 14 ani, iar afaceristul avea 26 de ani. Căsătoria dintre cei doi a fost aranjată încă de la naștere de familiile lor, așa cum cere și tradiția machedonilor. Mai mult, cei doi soți sunt și verișori de gradul trei, iar nunta lor a avut lco în 1994.

“Bunicii nostri au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a mărturisit Gigi Becali, relatează revista VIVA!.

Lumința Becali este căsătorită de mai bine de 25 de ani cu patronul de la FCSB, dar este o femeie foarte discretă, care s-a ținut tot timpul departe de lumina reflectoarelor. Mai mult, și Gigi Becali este extrem de discret atunci când vine vorba de familia sa, dar un lucru este clar, și anume faptul că își iubește foarte mult situația. În trecut, latifundiarul din Pipera a declarat că își respectă soție enorm de mult și că nu a făcut niciodată ecva care să o rănească pe ea sau pe fiicele lor.

“Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, a declarat Gigi Becali în cadrul unui interviu mai vechi.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: