Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Frații și-au dorit de mici să nu fie băieți

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Frații și-au dorit de mici să nu fie băieți

GALERIE FOTO (4) Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Frații și-au dorit de mici să nu fie băieți

Transformarea a foi gemeni identici în fete a fost o premieră a comunității LGBTQ. Cei doi frați și-au făcut schimbarea de sex simultan. 

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete

A fost o premieră în comunitatea LGBTQ, după ce doi frați gemeni au simțit amândoi că vor să-și facă schimbarea de sex, astfel că, acum, cei doi băieți sunt fete și se simt cum nu se poate mai bine în noile lor corpuri, deși au trecut prin multe ca să ajungă astfel.

Mayla Phoebe de Rezende şi Sofia Albuquerck, așa cum se numesc acum, au 19 ani, și încă din copilărie au simțit că ele, de fapt, ar fi trebuit să fie fete. Au reușit, însă, să marcheze o premieră mondială, după ce pe 13 și 14 februarie au făcut schimbarea majoră a vieții lor: au devenit, definitiv, din băieți, fete.

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Frații și-au dorit de mici să nu fie băieți

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! În urmă cu patru ani, cele două gemene identice au început să fie monitorizate de medici pe parcursul tratamentelor hormonale la care au fost supuse până în luna februarie a acestui an. Au urmat pregătitrile pentru schimbarea definitivă de sex, fiind și ultimul pas spre îndeplinirea visului lor.

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Frații și-au dorit de mici să nu fie băieți

”Întotdeauna am făcut totul împreună, iar acum ne-am împlinit visul de a deveni primele gemene trans din lume. La şcoală ne-a fost foarte greu, ca victime ale bullying-ului. Copiii ne aruncau cu caietele-n cap şi-şi băteau joc de noi agresiv”, a declarat Mayla, care a mărturisit că nu simțea că organul său sexual îi aparținea.

Mayla și Sofia au avut parte de toată susținerea părinților

În timp ce alți tineri se term să mărturisească în fața părinților ce orientări sau ce gânduri au cu viața și cu corpul lor, Mayla și Sofia au avut parte de toată susținerea din partea părinților lor, lucru mai puțin întâlnit în această comunitate.

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Familia fetelor a știut mereu cu ce problemă se confruntă, ba chiar acestea au fost încurajate atunci când deveniseră victime sigure ale societății. Bunicul fetelor chiar și-a vândut casa pentru ca nepoatele lui să își schimbe genul fără nicio grijă.

Cum arată primii gemeni identici transformați în fete! Frații și-au dorit de mici să nu fie băieți

Acum, frații gemeni, care au devenit primele gemene trans din lume după o schimbare simultană de sex declară că își doresc să devină mame, adoptând copii, însă momentan se concentrează pe școală. Mayla chiar vrea să devină medic și să le cumpere o casă nouă bunicilor săi care au făcut acest sacrificiu numai pentru ca ele să își îndeplinească visul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: