Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Rita Ora în copilărie. Nimic nu prevedea succesul artistei

Cum arăta Rita Ora în copilărie. Nimic nu prevedea succesul artistei

Rita Ora

Rita Ora este una dintre cele mai îndrăgiste artiste din întreaga lume. Atunci când s-a născut nimic nu prevedea succesul colosal de care se bucură acum. Numele ei a fost pus după ce bunicul său era mare admirator al Ritei Hayworth.

Rita Ora, succes neprevăzut

Rita Ora este una dintre cei mai de succes artiști din întreaga lume, dar și una dintre cele mai frumoase artiste. O poză cu ea de când era în anii copilăriei a făcut ravagii în mediul online. Fanii au fost profund impresionați de gingășia și inocența artistei. Pe atunci avea părul scurt, închis la culoare și creț. Privirea ei face cât 1000 de cuvinte, admiratorii săi topindu-se iremediabil.

Rita Ora este o cântăreață de talie mondială. În mod cert la acea vreme nimeni nu se gândea la faptul că micuța Rita va deveni o stea a muzicii, iar toată lumea de pe toate contintele o va cunoaște ca mare cântăreață, dar și ca… actriță. Puțini sunt cei care știu faptul că, la un moment dat, a făcut parte din ”Fast and Furious 6”. 

Rita Ora, imagini rare cu ea din copilărie! Vedeta a cucerit inimile tuturor fanilor

Numele său întreg este Rita Sahatçiu Ora, iar în albaneză, numele ei real reprezintă ”watchmaker”. Ulterior, pentru a fi mai ușor de reținut, s-a identificat sub numele de ”Ora”, referindu-se la noțiunea de ”timp”. În anul 1991, ea și familia ei s-au mutat în Anglia. Numele ei a fost pus, după ce bunicul său era mare admirator al Ritei Hayworth.

Cum a ajuns Rita Ora cunoscută

Youtube-ul a fost mijlocul prin care Rita Ora s-a remarcat oamenilor și au început să o îndrăgească. Artista a publicat videoclipuri în care interpreta difierite melodii.

Rita Ora s-a iubit cu fiul lui Jude Law

Povestea de dragoste dintre Rita Ora și fiul lui Jude Law, Rafferty a început pe platourile de filmare de  la Oliver Twist.Doar că nu a durat mai mult de trei luni. Rita și Rafferty au fost fotografiați ultima oară, ținându-se de mână, la finalul petrecerii British Fashion Awards de la sfârșitul anului trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: