Redactia.ro
Home » Monden » S-a lăsat de muzică și s-a apropiat de Dumnezeu. Ce s-a ales de Laurențiu Cazan după retragerea din viața publică

S-a lăsat de muzică și s-a apropiat de Dumnezeu. Ce s-a ales de Laurențiu Cazan după retragerea din viața publică

GALERIE FOTO (7) Ce s-a ales de Laurențiu Cazan

Laurențiu Cazan a fost vreme de câțiva ani foarte activ pe plan muzical, dar succesul lui nu a durat mult și a dispărut precum a apărut. În anii ’90,era un tânăr cu părul lung care le frângea inimile fetelor cu melodiile sale, dar se pare că celebritatea nu a fost pentru el, și a decis să se retragă din showbiz. Ce face și cum arată Laurențiu Cazan acum.

S-a lăsat de muzică și s-a apropiat de Dumnezeu. Ce s-a ales de Laurențiu Cazan după retragerea din viața publică

Laurențiu Cazan apărea pentru prima oară pe scena muzicii românești în 1982, fiind adorat de fetele de la acea vreme. Sincer vorbind, în trecut domnișoarele erau impresionate de tinerii cu părul lung și cu ochii albaștrii.

Laurențiu a învățat singur să cânte la pian, vioară, tobe și muzicuță, mai pe scurt avea întreg pachetul. După Revoluție, Laurențiu Cazan a plecat în Olanda, iar câțiva ani mai târziu s-a întors în România, dar din păcate succesul a dispărut. După ce a lansat ultimul album în 2003, artistul s-a retras din lumina reflectoarelor.

Acum, artistul în vârstă de 61 de ani s-a refugiat în credință. Laurențiu locuiește în Buzău, unde duce o viață modestă și liniștită. Refuză să mai aibă de-a face cu showbiz-uul românesc sau cu artiștiidin generația actuală. Dar pasiunea pentru muzică nu a dispărut, acesta obișnuid să cânte la diferite cenacluri sau prin pub-uri.

Relația de iubire dintre Laurențiu Cazan și Marina Voica

De asemenea, numele său a fost implicat într-un zvon de zile la începutul anilor ’80. Se spunea că Laurențiu ar fi avut o relație cu artista Marina Voica, deși el avea 24 de ani și ea 47. Apropiații acestora susțineau la acea vreme că acest lucru nu poate fi adevărat și că sunt doar colegi. Ei bine, cu toate astea, Laurențiu și Marina au fost împreună trei ani.

în urmă cu câțiva ani, Marina Voica recunoștea că a avut o relație cu artistul. Ba mai mult, acesta a declarat că Laurențiu a iubit-o extrem de mult. „Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special, în care muzica ne lega și mai tare. Am cântat mult timp împreună. Pentru mine, Laurențiu este un geniu muzical, a spus Marina Voica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: