Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Romanița Iovan în costum de baie la vârsta de 56 de ani. Afacerista este complimentată la orice pas

Cum arată Romanița Iovan în costum de baie la vârsta de 56 de ani. Afacerista este complimentată la orice pas

GALERIE FOTO (3) Cum arată Romanița Iovan în costum de baie la vârsta de 56 de ani. Afacerista este complimentată la orice pas

Romanița Iovan este o afaceristă celebră din România. Fostul fotomodel arată impecabil în costum de baie la vârsta de 56 de ani.

Cum arată Romanița Iovan în costum de baie la vârsta de 56 de ani. Afacerista este complimentată la orice pas

Romanița Iovan a ajuns la vârsta de 56 de ani, însă nu se vede deloc acest lucru. Afacersta surprinde acum cu silueta sa, pentru că arată la fel de bine ca în tinerețe, atunci când urca pe podiumurile de modă.

În urmă cu puțin timp, afacerista a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare într-un costum de baie pe plajă. Se vede clar în imagini că Romanița Iovan arată impecabil chiar și la vârsta de 56 de ani.

Deși nu a vrut să devină vreodată fotomodel, Romanița Iovan a ajuns cumva să facă asta ani la rând. În urmă cu zeci de ani, în perioada comunistă, ea era una dintre favoritele podiumului. Tânăra Romanița nu visa la o carieră în modelling, ea a studiat Managementul Turismului la ASE, dar nu a profesat. A devenit model, iar mai apoi creator de modă. A avut parte de mult succes, dar și de venituri pe măsură.

”Din 1986 până în 1991, am fost manechin. Câştigam bine – 2.800 de lei pe lună – plus colaborările la Casa de Modă Venus, adică încă 500 lei. Vorbim de un salariu echivalent cu salariul unui economist. Eu eram studentă pe vremea aceea la ASE şi mă gândeam că în momentul în care termin facultatea o să am mai puţini bani decât ca manechin”, a declarat aceasta într-un interviu.

Cum își menține silueta Romanița Iovan

Acum, Romanița Iovan a ajuns la vârsta de 56 de ani și arată fabulos. Fanii acesteia se tot întreabă cum de reușeste să fie în formă și acum, iar aceasta a răspuns într-un interviu ce face pentru a arată atât de bine.

”Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă și nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus”, spunea creatoarea de modă. „Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez. Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri!”, a mai dezvăluit Romaniţa Iovan despre stilul ei de viață sănătos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: