Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată și cât costă cei mai noi adidași Nike scoși la vânzare în acest moment

Cum arată și cât costă cei mai noi adidași Nike scoși la vânzare în acest moment

GALERIE FOTO (2) Adidasi Nike

Compania Nike este una dintre cele mai cunoscute din lume și este preferată de mulți în ceea ce privește designul de pantofi sport. De această dată, compania a venit cu o inovație și a colaborat cu marca Dior, pentru a crea niște adidași extraordinari, nu numai ca aspect, ci și ca preț.

Cum arată cei mai noi adidași de la Nike Air Jordan

Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest lucru, însă un brad mainstream cum ar fi el numit – adică adresat masei oamenilor – a colaborat cu o casă de modă cu tradiție, cum este Dior, pentru a crea niște încălțări sport demne de podium.

Astfel, cele două companii au colaborat pentru crearea pantofului sport Jordan 1 Retro High Dior, care îmbină stilul deja clasic al Nike Jordan cu logo-ul celebru al casei de modă pariziene.

Culoarea este alb, îmbinat cu gri, iar pe partea laterală a pantofului apare logo-ul casei de modă Christian Dior. Însă, oricât de frumoși ar fi, dacă vreți să îi cumpărați înainte ar trebui să știți ce preț au aceștia, pentru că este unul foarte piperat.

În anunțul unei site care vinde acești adidași se arată că prețul de vânzare a fost de la 2.000 de dolari, dar acum au început să existe licitații pentru aceștia. Astfel, ultima pereche cumpărată pe acest site web a fost în valoare de 9.219 euro și a fost achiziționată joi,  pe 14 ianuarie.

Nike dior
Nike dior

Iată ce se scrie despre acești adidași Nike Dior

„Brandul Jordan s-a asociat cu casa de modă pariziană Dior pentru a crea istorie cu Jordan 1 Retro High Dior, disponibil acum pe StockX. Este pentru prima dată când Jordan colaborează cu o etichetă de modă moștenită precum Dior, făcând această lansare una de ținut minte. Această versiune a fost limitată la doar 8.500 de perechi, fiecare pereche numerotată individual.

Jordan 1 Retro High este compus dintr-o parte superioară din piele albă și gri, cu imprimarea tradițională Dior monogramă Swoosh. Acești pantofi sunt fabricați în Italia cu materiale premium. Tălpile translucide și înghețate, marca Dior și logo-ul pe partea laterală, precum și eticheta argintie „Air Dior” argintiu completează designul. Aceste adidași s-au lansat în aprilie 2020 și prețul lor a fost stabilit la 2.000 de dolari”, arată un site pe care sunt vândute aceste încălțări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: