Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cine este românul în vârstă de 82 de ani care parcurge 30.000 de km pe an cu bicicleta

Cum arată și cine este românul în vârstă de 82 de ani care parcurge 30.000 de km pe an cu bicicleta

GALERIE FOTO (2)

Un român în vârstă de 82 de ani a surpris mii de oameni din mediul online după ce s-a aflat că parcurge nici mai mult nici mai puțin de 30,000 de kilometri pe an cu bicicleta. Lucian Mândruță a fost cel care a făcut publică povestea bărbatului.

Marin Cenușă are 82 de ani și face kilometri record pe bicicletă

Lucian Mândruță a scris un text în mediul online despre povestea de viață a lui Marin cenușă, bărbatul în vârstă de 82 de ani care face zeci de mii de kilometri pe an cu bicicleta. Din luna ianuarie a acestui an, până în momentul de față, mai precis în decurs de doar 6 luni, Marin Cenușă a parcurs 6000 de kilometri cu bicicleta.

Lucian Mândruță a povestit că din momentul în care domnul Marin a ieșit la pensie la vârsta de 60 de ani, acesta s-a apucat de ciclism și a făcut din asta un stil de viață. Marin Cenușă a lucrat în trecut la Căile Ferate Române și nu a avut niciolegătură cu lumea ciclismului, acesta fiind doar un hobby ocazional.

Nea Marin Cenusa are 82 de ani si 6000 de kilometri facuti cu bicicleta. Facuti cand? Toata viata. Nu. Din ianuarie si pana acum. In sase luni. Nu e sportiv din tinerete. A lucrat la CFR. Si s-a apucat de ciclism la 60 de ani, cand a iesit la pensie. La 70 de ani facea deja 30.000 de kilometri pe an. Pe drumurile astea ale Romaniei, singur sau cu prieteni. Pe la 80 de ani doctorul i-a zis s-o lase mai incet. Asa ca si-a luat electrica. Duminica asta a luat-o inaintea grupului de ciclisti, ca se plictisea la 20 la ora, cum mergeam noi. A ajuns cu 3 ore inainte! “Am fost si prin Constanta” mi-a marturisit. “Ca nu era nimeni cunoscut pe aici si n-aveam ce face!” Ce vedeti acolo la picioare e combustibilul. Cam atat consuma la 150 de kilometri. Nea Marine, hai noroc!„, a fost textul publicat de Lucian Mândruță pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: