Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cine este sora lui Mihai Petre! Alina Campigotto este campioană la dans sportiv

Cum arată și cine este sora lui Mihai Petre! Alina Campigotto este campioană la dans sportiv

GALERIE FOTO (3) Cum arată și cine este sora lui Mihai Petre! Alina Campigotto este campioană la dans sportiv

Cum arată și cine este sora lui Mihai Petre! Alina Campigotto a preferat să se facă cunoscută doar pe scenă, acolo unde a obținut multe medalii.

Cum arată și cine este sora lui Mihai Petre! Alina Campigotto este campioană la dans sportiv

Toată lumea îl cunoaște pe Mihai Petre, însă nu mulți sunt cei care știu că dansatorul nu este singur la părinți. Concurentul de la ”Asia Express”, cel care câștigă imunitate după imunitate, are o soră cu nouă ani mai mică decât el, însă diferența de vârstă nu a stat niciodată între ei, căci, conform spuselor brunetei, relația frate-soră a fost mereu una mai mult decât bună. Mai ales că vedeta, în timp, i-a devenit un model demn de urmat și iată că de ani buni, Alina este multiplă campioană la dans sportiv, dar și profesoară de dans. Putem spune astfel că pasiunea, dorința și talentul sunt moștenire în familia Petre.

”Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el şi nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui. Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai. După cum bine ştii, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie”, declara Alina Campigotto, scrie csid.ro.

Cumnata Elwirei Duda a renunțat la numele de familie

Cumnata Elwirei Duda a renunțat la numele de familie, ”Petre”, în urmă cu doi ani, atunci când s-a căsătorit cu partenerul de dans, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, care i-a devenit suflet pereche. Acum, umăr la umăr, cei doi soți câștigă toate competițiile de dans la care participă, dar nu uită nici să își trăiască povestea de iubire așa cum știu ei mai bine, călătorind și înconjurați de familie și prieteni.

Cât despre felul în care arată bruneta, ei bine, ce am mai putea spune. Imaginile sunt grăitoare, căci Alina Campigotto este posesoarea unui trup fără cusur. Picioarele lungi, taia de viepse, dar și zâmbetul molipsitor sunt ”armele” cu care cucerește pe oricine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: