Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana îi seamănă mult

Cum arată fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana îi seamănă mult

GALERIE FOTO (3) Cum arată fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana îi seamănă mult

Cum arată fiica cea mică a lui Mihai Petre. Juratul de la ”Românii au talent” și soția sa au adus pe lume două fetițe superbe.

Cum arată fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana îi seamănă mult

Mihai Petre, în vârstă de 42 de ani și Elwira Petre, în vârstă de 39 de ani, s-au căsătorit în anul 2008 și au adus pe lume două fetițe superbe. Acum, juratul de la ”Românii au talent” se consideră un om împlinit. Nu doar că este foarte talentat și are o carieră de succes, dar are și o familie superbă!

Cei doi au două fetițe superbe, iar recent Elwira Petre a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu micuța Ariana, mezina familiei, care are 3 ani. Elwira s-a fotografiat ținând-o în brațe pe micuța care îi seamnă leit. În fotografie apare și tatăl fetiței, Mihai Petre, purtând o ținută lejeră, de dimineață, iar vedeta Pro Tv și soția lui par foarte relaxați și fericiți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)


Ariana a moștenit foarte bine trăsăturile mamei ei și este adorabilă. Blonduță, cu ochii albaștri și grăsunică, micuța topește inima oricui. Nici sora ei nu e mai prejos și la doar 9 ani este superbă. Fanii au reacționat imediat la imaginea cu micuța Ariana, fiind și ei uimiți de asemănarea acesteia cu mama ei.

„Doamne,cât de mult semanati una cu cealaltă…”, „O familie frumoasă”, „Ce frumoase sunteți !”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și sunt părinții a doua fete. Catinca a venit pe lume pe 12.12. 2012, iar în august 2018 a venit pe lume și surioara ei, Ariana, iar cele două sunt adorabile. De atunci familia lor este completă și ei sunt mai fericiți ca oricând.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

De ce a fost dat afară Mihai Petre de la „Românii au talent”

Mihai Petre a mărturisit care este motivul real al plecării de la PRO TV. Anul 2020 a creat numeroase probleme si a ridicat semne de întrebare pentru multe vedete. Acest lucru s-a întâmplat și cu celebrul dansator. Acesta a fost înștiințat că nu va mai face parte din jurul emisiunii la pupitrul căreia a stat vreme de 10 sezoane.

Dansatorul a vorbit deschis despre plecarea din PRO TV si ce anume va face pe viitor. Mihai Petre are si o școală de dans, căreia îi dedică mare parte din timp. Astfel, fostul jurat poate spune că își urmează pasiunea în continuare. ,,Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi cu zi. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță,  ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerului Sănătății. Si putem sa activăm, avem conditii și respectăm regulile de  distanțare si igienă”, a declarat fostul jurat.

Plecarea de la emisiune l-a afectat pe fostul jurat. Mihai Petre a declarat că știa despre următoarele schimbări și a fost înștiințat. ”Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia pe nepregatite. Știam cu câteva zile înainte ca există intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur…Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: